Covid-19 ketju ja kysely

Covid-19 kysely, voit valita useita vaihtoehtoja

Olen sairastanut positiivisen testituloksen kanssa
0
Ei ääniä
Olen ehkä sairastanut, ilman testiä
1
20%
Covid-19 on vaikuttanut negatiivisesti talouteeni /perheeni talouteen
2
40%
Covid-19 ei ole vaikuttanut negatiivisesti talouteeni /perheeni talouteen
0
Ei ääniä
Covid-19 on vaikuttanut negatiivisesti henkiseen hyvinvointiin (sosiaaliset kontaktit, jne)
2
40%
Covid-19 ei ole vaikuttanut henkiseen hyvinvointiin (sosiaaliset kontaktit, jne)
0
Ei ääniä
Mikä Covid-19, en ole kiinostunut koko aiheesta
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä : 5

Covid-19 ketju ja kysely

ViestiKirjoittaja Sam.Pentti » 16.12.2020 15:32

Avasimpa tälläisen.
Mielenkiintoinen virus, jos nän voi sanoa.

Kysymyksiä joita olen tässä mietiskellyt.

-Immuniteetista: immuniteetti voi kestää 2 kk- 3 vuotta. Tämän jälkeen on mahdollista sairastua uudelleen. Käsittääkseni tämä koskee myös rokotetta. Siinähän ihmisen immuniteetti herätetään heikennetyllä viruksella.

-Mutatoituminen: Mutaatioita on havaittu. Tästä seuraa kysymys, onko rokotteella lopun perin merkitystä: Kun rokote ehditään valmistamaan, virus on jo ehkä saanut toisen muodon, jolloin rokote on jo vanha.

Oireet: Median kautta saatava informaatio kertoo monesti vain vakavista oireista kärsivistä, sairaalaan joutuneista. erilaisten arvioiden mukaan n. 40-75% sairastaa koronan lievänä, tai jopa huomaamattaan. Näistä olisi kiva nähdä statistiikkaa ja kokemuksia, koska:

-koronan monimuotoisuus ja pitkän ajan vaikutukset ovat vieläkin mysteeri. Lievästi koronan sairastaneilla on yhtä lailla havaittu pitkällä aikavälillä muita oireita, kuin vakavammin sairastaneilla. Tästä tuleekin käsitys, että korona ei ole mikään ohimenevä juttu, vaan se tulee olemaan pitkiä aikoja läsnä.

Kyseesähän on jollain tapaa tietoinen ja elävä otus, laillaan. Joku biologi sanoikn, että korona koittaa nyt sopeutua ihmiseen, ja siinä menee aikaa.

Omakohtainen kokemus koronasta on se, että imeisesti sairastimme sen vaimoni kanssa pari kk sitten, tai se tarttui meihin ja aiheutti oireita. Itselläni oli jumalaton väsymys ja sairaudentunne, ilman korkeaa kuumetta. Hyvä kun vessaan jaksoi mennä. Hourailin jopa, olin niin väsynyt. Vatsaoireet, lihas- ja päänsärky, erikoiset makumutokset, muutakin. Oireet alkoivat parissa tunnissa, kaatoi sänkyyn kesken päivän. Nykyisen tiedon mukaan neljänneksellä korona menisi näin. Vaimoni oli voimaton 10 päivää, makasi sängyssä. Tämä vatsamallinen korona ei jonkin lähten mukaan näy nenä- ja kurkkutestissä. Tiedä sitten.

Uusi normi? Oman elämäni aikana, vajaa 50 vuotta, maailman väkimäärä on kaksinkertaistunut. Suoraan sanoen meitä on vaan niin paljon, että ei ihme, kn jokin virus pystyy näin hyvin leviämään. Tuttavamm eon duunissa tutkimuslaitoksessa täällä Berliinissä. Hän sanoi, että ongelma on se, että virus on nopempi, kuin tiede. ei ehditä mitenkään tekemään tilastoa ja tiedonkeruuta sekä tutkimusta niin nopeasti, etteikö sitten tieteen pohjaltatehdyt kaikkia koskettavat poliittiset päätökset olisi auttamattomasti myöhässä.

Taloudellinen tukitilanne valtion puolelta täälläpäin maailmaa on ollut aika hyvä. Sillä se on vaikuttanut todella suureen osaan liike-elämässä ja toimeentulossa, varsinkin pienyrittäjillä.

Koronan alkuperään en halua sen kummemin, tai salaliittoteorioihin mennä tässä ketjussa, sille lienee tarpeen vaatiessa voi avata oman. :)
Sam.Pentti
 
Viestit: 31
Liittynyt: 15.12.2020 00:57

Re: Covid-19 ketju ja kysely

ViestiKirjoittaja Sam.Pentti » 16.12.2020 19:45

Ah, tuolla olikin terveysketju, tän voi vipata sinne jos yp haluaa.
Sam.Pentti
 
Viestit: 31
Liittynyt: 15.12.2020 00:57

Re: Covid-19 ketju ja kysely

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 30.03.2021 22:12

Outoa on meno tuolla jossain, ensin selviytyivät holohölöstä ja nyt tekevät itselleen harakirit (en voi ymmärtää): HUOLESTUTTAVIA UUTISIA ISRAELISTA
Marja Pernun fb-sivulta: Tiberiasta tämä viesti:
Rakkaat Ystävät,
te, joille Israelin ja juutalaisen kansan pelastus on vahvasti sydämellä, teille jotka siunaatte Israelia ja jaksatte kantaa sitä rukouksisanne yhä eteenpäin. On tärkeää että tiedätte mikä on oikea tilanne Israelissa ja minkä puolesta rukoilla, yleisissä tiedotus- välineissä kun ei kerrota totuutta niinkuin ei tähänkään asti olla tehty.
Lähestymme jälleen vaaleja, Neljännen kerran viimeisten kahden vuoden aikana. Kahteen vuoteen hallitus ei enää ole vienyt läpi vuosi budjettia koska erimielisyydet ovat hyvin vakavia ja syviä. tästä johtuen kunnat, koulut, sairaalat ym. Kärsivät kovasti rahoituksen puutesta. tämä ei silti ole haitannut Pääministeriä tekemästä hyvin monia salaisia pika sopimuksia erinnäisten tahojen kuten Arabimaiden ja lääkefirmojen kanssa. Kukaan muu, ei edes Puolustusministeri tai terveysministeri ole tietoinen mitä sopimukset sisältävät...
Tilanne Iranin ja Israelin välillä myös kärjistyy ja avoimesti puhutaan mahdollisesta Israelin toimenpiteestä Iranilaista Atomipommi hanketta vastaan joka tietenkin takaa kovan vastaiskun. Viimeisen vuoden myötä hallitus on laatinut koronan nimissä peräti 8kk. Yleissulkuja ja hyvin radikaaleja toimenpiteitä niin että jo 90,000 Yritystä on mennyt konkurssiin
Moni perhe joutuu pois vuokra asunnoistaan ja etsii turvaa sukulaisilta sikäli kun heitä on ja heille voi mennä, yksikin mies kertoi asuvansa junissa ... Joulukuun lopussa Israel alkoi massiivisen rokotus projektin mutta kun niin sanottua rokotusta ei olla vielä hyväksytty FDA eli Amerikkalaisen Elintarvike ja Lääkeviraston taholta kävikin ilmi että Netanyahu teki Pfizer Bionteck Firman kanssa Salaisen kolmeksikymmeneksi vuodeksi
Sinetöidyn sopimuksen jossa pienistä kappaleista vuotaneiden tietojen mukaan hän lupaa rokottaa vähintäin 6 miljoonaa Israelin kansalaista tietämättään ja suostumattaan koekaniineiksi. Kun nyt Isrealissa on noin 9 miljoonaa kansalaista niin kysymys on kaksikolmasosaa kansasta. Eivätkö nämä numerot muistuta meille mitään? Sakaria 13:8-9 .
Erinäisiä huhuja kolkee suomessakin koskien kolmeakymmentä vuotta jolle sopimukset ovat sinetöidyt, esim. Että Israelin valtio antaa 30v. Takuun rokotteen turvallisuudesta, tämä EI OLE TOTTA! Päinvastoin, kukaan ei takaa mitään vahinkoja joita rokotteet aiheuttavat! Vuona 2020 oli israelissa vähän enemmän kuolleita kun vuona 2019 mutta paljon vähemmän kuin vuosina 2008, 2012, 2015.
Tammikuun alusta alkoi kuolleiden määrä nousta jyrkästi, kun ensimmäisellä rokotteella oli rokotettu 2.4 miljoona henkeä nousi kuolleiden määrä kolmessa viikossa 4,800 ! tämä tieto oli jonkin aikaa Israelin terveys ministeriön virallisilla sivuilla mutta sitten pyyhittiin pois... Pääministeri Netanyahulla onkin vaikea saavuttaa vaadittu määrää rokotettuja joten hän käyttää kaikkia laillisia ja laittomia tapoja painostaakseen kansalaisia rokottautumaan.
Ensiksi antamalla lisäoikeuksia ja myöhemmin rajoittamalla rokottamattomia kansalaisia ja viemällä heidän perusoikeutensa vapauteen, niin että voi jopa menettää työpaikkansa. Tämä jakaa kansalaiset kahteen leiriin ja yllyttää rokotettuja puhumaan "haitallista ja tauteja levittävää" leiriä vastaan.
Eräät vanhat Holokaustista selvinneet, jotka ovat vielä elossa, vertaavat näitä tapahtumia Holokaustia edeltäviin tapahtumiin. lisäävät vain , että tällä kertaa ei ole pakopaikkaa, koko maailma on mukana tässä valheessa. Netanjahu ei ole tämän uuden järjestyksen keksijä, Hän on Klaus Schwabin käskyjen koordinaattori ja toteuttaja. Klaus Schwab on Kansainvälisen Talousfoorumin johtaja Davosissa Sweitsissä.
Hän on Saksan Juutalainen ja naimisissa Rotchildin perheen tyttären kanssa. No kuinka Juutalainen tekisi tälläista veljilleen ? Jokaisen juutalaisen pääministerinhän oletettaisin seisovan kansansa rinnalla ja taistelevan heidän puolestaan? On muistettava, että jo Holokaustin aikana oli olemassa "Judenraht", ryhmä juutalaisia, jotka tekivät yhteistyötä natsien kanssa ja myivät veljensä asemasta ja rahasta.
Tiedotusvälineet eivät enää kritisoi mitään hallituksen toimenpiteitä ja eliminoivat kaiken vastustuksen esim. Rokotuksia ja rajoituksia vastustavan puolueen kaikki mainokset joka virallisesti kuitenkin osallistuu tuleviin vaaleihin. Muistutta entisen neuvostoliiton Pravda lehteä…. Demokratia on todella vaarassa! Kuten muuallakin maailmassa, niin myös Israelissa jokainen lääkäri, asianajaja, toimittaja tai muu rokotteiden valheen paljastava henkilö joutuu eliminoiduksi, kiusatuksi ja jopa uhatuksi.
Kaikki sosiaalisen median alustat suljetaan heiltä. Israelin Armeijanpäälikkö painostaa poikiamme ja tyttäriämme, jotka menivät palvelemaan maataan, ottamaan rokotteen vastoin tahtoaan. Hän kielsi sotilaita palaamasta kotiin viikonloppulomille, Ellei 80 prosenttia heidän pataljoonastaan ole rokotettu, mikä nostaa vihaa rokotetuissa rokottamattomia kavereitaan vastaan ,rokotetut merkattiin vihreällä merkillä . Israelin laivastossa mentiin jopa niin pitkälle että rokotetut työntekijät joutuvat laittamaan kaulaansa vihreän merkin kun taas rokottamattomat joutuvat kulkemaan keltainen merkki kaulassaan... eikö tämä muistuta meitä keltaisesta daavidin tähdestä jossa luki aikoinaan "Jude"?
Raskaana olevat naiset ilmoittivat, että he eivät saa ottaa kasvomaskia pois koko synnytyksen aikan ja äidit jotka tulivat neuvottelemaan lääkärin kanssa, koska heidän lapsilleen tuli hengitysvaikeuksia jouduttuaan olemaan maskin kanssa koko päivän koulussa ohjattiin psykiatriseen lääkitykseen. Äitiä jonka kuusivuotiaalle pojalle tehtiin aivoleikkaus, ei päästetty sairaalaan poikaansa katsomaan, kun hänen syntinsä oli se, että hän ei halunnut ottaa rokotetta... tottahan tämä kaikki vaikuttaa myös Messiaanisissa seurakunissa, laki säätää että Rukous paikkoihin saa kokoontua vain rokotetut jotka omaavat niin sanotun "Vihreän passin" A . jollaisen saa kun on ottanut kaksi rokotetta, sillä sitten on sisäänpääsy paikkoihin joihin muilla ei ole pääsyä, mutta se pätee vain 6 kk. Ja sitten taas on otettava yksi tai kaksi rokotetta että saa passin B. Ja niin edespäin... No Niin tässä vain pieni osa kaikesta siitä mitä Israelissa tapahtuu joka päivä.
Tiedämme että Israel on ajan kello, kun katsotte mitä Israelissa tapahtuu voitte huomata kuinka lähellä suurta ahdistusta olemme, on aika jokaisen varmistaa että lamppu palaa ja että öljyä on astiassa! Israelin kansa tarvitsee rukouksianne enemmän kuin koskaan ennen, herätystä on paljon, monet tavalliset kansalaiset näkevät tulevan pahuuden ja pelkäävät, tämä on se aika antaa heille ainoa oikea toivo Jeesuksessa! Ottakaamme vakavasti tämä haaste ja rukoilkaamme paastoten varsinkin 23.3 Tiistaina Vaalipäivänä että tätä aikaa varten oikea Jumalan valitsema henkilö nousee joka vie Jumalan suunnitelman eteenpäin oman tahtonsa mukaan ja antaa armonsa ahdistuksen keskellä !!
Siunaavin Terveisin
Pastor Aviel & Nirit Gersh
(Nirit on kuulemma Kaarlo Syvännön tytär)
ihana loppu...toivo ei lopu vaikka valtiovalta tyrannisoi. Ainoa lohtumme tulevina aikoina on Jeesus
suuri ahdistus on tulossa, mutta eipä hätää koska:
Ivermektiini on seos kahdesta terpenoidilaktonista, jotka ovat 22,23-dihydroavermektiini B1a ja 22,23-dihydroavermektiini B1b. Seoksessa niitä on suhteessa 4:1.

sekä hydrokiniini reseptikin tiedetään:
https://www.youtube.com/watch?v=1jwPeeagXiM
Viimeksi muokannut siviili2003 päivämäärä 14.12.2022 21:28, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2894
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Covid-19 ketju ja kysely

ViestiKirjoittaja tesla » 01.04.2021 04:20

Minäpä netissä tein uuden viedeon kanavalleni. Käsittelee tätä mikä oikeasti on tämä Covid-Bovid... Noh

Tänne sitten sen nyt törkkään. Itselläni on tuota mustaa mönjää vaikka muille jakaa. Mikään fiktio se siis ei ole. Olen myös saanut
tuota mustaa mönjää koko kehoni peitoksi kun patjani oli ruiskutettu sillä kauttaaltaan. Koko keho oli violetin näpyn peitossa,
myös sukuelimet aivan kauttaaltaan. Naisystäväni huudahti kauhusta kun penikseni ja kivekseni olivat täynnä noita alien-rakkuloita.

Olin kävelevä antenni. Jokainen tuollainen Morgellons on myös langaton värähtelijä, keraamis-metallinen pietsokide. Osaa mennä
ihon sisälle ja siellä toimii joukku-mielellä ja kerääntyy yhteen. Harald Vella vahvistaa asian. Löytyy netistä hänen videoitaan juuri
nimellä Black Goo. Suosittelen...

Tässä mun video. Videokatsaus pahuuden maailmaan. Tuttu juttu meikälle menneisyyteni takia.


Chemtrailit ja viisGee yhdessä aiheuttavat nämä kummat oireet. Jos ei uskoa asiaan ole kannattaa leikkiä mikroaaltouunilla.
Sitä vähän modaamalla tulee todella paha se flunssa ja ihan hetkessä. Oireet täsmäävät. Pidempään ei uskallettu leikkiä
kun kukapa osaa auttaa jos itse olet solusi säteilyttänyt?

Suosittelen yhä mitä lämpimimmin kirjaa Arthur Firstenberg : the Other Side of Rainbow. Arthur kertoo kirjassaan viiruksista kaiken
mitä tarvitsee tietää viimeisen kolmensadan vuoden ajalta sekä mikä ne aiheuttaa. Saat ihmeelliset ohjeet terveyden palauttamiseen.
Arthur on MEGA nero. Toivoa siis on vielä ihmiskunnalle... Kunhan lopettaisivat kolmen propagandatoimiston höpönpöpöön uskomisen.
Yksikään lehti ei tee omaa tutkimusta vaan toistaa papukaijana näiden kolmen jätin "uutisia". Tässä Sveitsiläinen aito linkki:

https://swprs.org/the-propaganda-multiplier/
tesla
 
Viestit: 642
Liittynyt: 05.11.2013 08:40


Paluu Biologia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron