Pepe`s Tesla pages, patentit ja Henry Moraykin

Re: Pepe`s Tesla pages, patentit ja Henry Moraykin

ViestiKirjoittaja esaruoho » 08.11.2012 17:00

penttinen kirjoitti:Hyvin todennäköisesti ollaan rotoverter-bedini-ja paljon muita- back-emf linjalla, jossa kelan resonoivaa ominaisuutta koitetaan hyödyntää.
Lukaise tuolta "toimiiko back-emf" topikki, niin saat jotain käsitystä aiheesta.
Muoks, luin uudelleen, ja todellakin antaa 100 prosenttisen takuun, että näyttää videolla hänen muunneltun tietokneanimaation magneettivuosta ja back-emf:stä. Missään ei puhuta toimivasta laitteesta.


Tää Advanced Motor Secrets on vain yks näistä neljästä DVD:stä mitä on myynnissä tuosta viimeisimmästä Bedini-Lindemann Konferenssista joka Idahossa pidettiin tänävuonna.
Hoidin kaikki neljä. Tämän lisäksi tietysti EFTV-poppoo julkaisee myöhemmin sitten lisä-dvdeitä joissa Bedini itse näistä laitteista puhuu ja rakentelee.

Käsittääkseni on järkevää, että tuon 2-päiväisen tapahtuman aikana sekä puhutaan teoriaa että rakennetaan workbencheillä rakennussarjoja valmiiksi. Ja koska näitä Bedini-Lindemann -konferensseja on nyt pidetty 2, ja ensivuonna vielä kolmas, ei liene järkevää toistaa samoja asioita. 2011 jokaiselle kävijälle annettiin Bedini-rakennussarja ja sitten rupesivat sitä värkkäämään. Tietysti, jos näitä DVDeitä käsittelee ihan tyhjiössä tyyliin "Mikä ihmeen Advanced Motor Secre hahahahah mitä roskaa" niin kaikki vaikuttaa huijaukselta.

Ja kyllähän se on jo pidemmän päälle huomattu, että BackEMF/Lenzless-generaattoreita on sekä Bediniä, Newmania, Hector Rotoverter Torresia, Keppe -moottoria, Steorn-moottoria, Thane C. Heins ja vaikka mitä muita. Toi BackEMF/Lenzless-meininki tuntuu toistuvan kaikkialla, mutta jostakin syystä nää ihmiset ei puhu toisilleen ollenkaan vaan pykäävät vaan omaa rakennelmaansa erikseen.
esaruoho
 
Viestit: 77
Liittynyt: 16.09.2009 22:39
Paikkakunta: Vuosaari, Helsinki, Finland

Edellinen

Paluu Linkit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa