Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja tesla » 10.04.2017 00:46

On lienee taas se aika vuodesta muistuttaa palstamme neroja ettemme elä missään lintukodossa. Omasta labrasta löytynyt vaikka mitä ulkopuolisen tahon tuomaa valvontavälinettä
ja jopa terveyttä vahingoittavia taajuuslaitteita.

Mielestäni on aika alkaa satsaamaan valvontavälineisiin. Palstan nerot ovat helppoja saaliita suuryrityksille ja pankkiireille. Miksi maksaa miljardia patenteista kun voi aina
pistää oman maan tiedustelupalvelun asialle varastamaan erityisen mahtavilla yleisavaimillaan ja teknologiallaan muutaman kymppitonnin panostuksella keksintösi?
General Electric itse myöntää nettisivuillaan käyneensä useita verisiä taisteluja yksittäisten tutkijoiden kanssa.
Ihmekö tuo kun GE on pankkiirisukujen omistuksessa. Sinne siis raahaa tiedustelupalvelu ison osan hyvistä keksinnöistä ja ne patentoidaan sitten GE:n tutkijoiden nimissä ja käyttöoikeudet GE:lle.

Ystäväni Reijo Valtonen keksi savukaasujen puhdistuslaitteen laivoihin kun nyt on tämä EU-direktiivi. Keksintö on mijardien arvoinen. Reijon keksintö patentoitiin sitten jonkun toisen nimissä
vaikka oli jättänyt patenttihakemuksen ajoissa. Huomattavaa on keksinnön patentti ja kuvat olivat Reijon. Vain allekirjoitus vaihdettiin ja nimi proopuskassa.

Aiheesta voisi kirjoittaa kokemuksiani vaikka kuinka mutta pääasia on: kun et ole kotona siellä käy joku toinen. Kun et ole töissä siellä käy joku toinen. Hän tuntee sinut. Tuntee sinun tapasi ajatella
ja mitä tutkit ja etsit netistä. Hän tietää kenen kanssa puhelimessa puhut ja mitä puhut kotona ja mitä ulkona tuntemattomille ja ystävillesi. Eikä hän ole yksin.

Elämme valvontayhteiskunnassa. Maailmassa on kaksi valtiota joissa testataan uusimmat härvelit. Ne ovat Suomi ja Uusi-Seelanti. Molemmissa on kokeiltu suuria määriä
erittäin vaaralllisia operaatioita. Molemmat maat on tarpeen tullen helppo eristää ja pieni kansa ei tunnu maailman väkiluvussa missään. Kukaan ei siis jää kaipaamaan.
Jos nyt sitten viedään parit patentit pojilta niin ketäpä kiinnostaa?

Lähes jokainen ystäväni on huomannut joutuneensa valvonnan kohteeksi ja samoin muut tuntemani keksijät ja tiedemiehet. En siis usko puhuvani teille tästä asiasta ensimmäistä kertaa.

Ei se mitä kirjoitat netissä merkitse, vaan mitä puuhaat kun et kirjoittele.

Asentele siis jotain millä näet onko tiloissasi käyty. Kaikki kaupalliset ovat helposti ohitettavissa. Tee siis jotain omaperäistä.
Se toimii...
tesla
 
Viestit: 345
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja jussik5 » 10.04.2017 22:01

Osuipas arkaan aiheeseen.
Näistä on vaikea kirjoitella leimautumatta hulluksi.
Itse olin ryhmässä kehittelemässä laitetta 2000-luvun puolivälissä,
meitä oli Usa.sta, Euroopasta ja Australiasta.
Ja kaikkia meitä seurattiin, osaa hyvinkin massiivisilla seurantavälineillä.
Osa meistä lopetti siihen, myös itse pelästyin siinämäärin että lopetin.
En usko että voit suojautua mitenkään jos sinua oikeasti halutaan seurata.
Tai sanon sen kokemuksesta, että et pysty suojautumaan jos kehittelet jotakin merkittävää
keksintöä tai laitetta.
On vain kaksi vaihtoehtoa, joko hyväksyt seurannan tai lopetat hommasi.

Tässä esimerkki yksinkertaisimmista seurantavälineistä:
http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/facebook-using-people-s-phones-to-listen-in-on-what-they-re-saying-claims-professor-a7057526.html

Ja tuo on vasta ihan lastenleikkiä.
"Jos tietäisit 3, 6 ja 9 suuremmoisuuden, sinulla olisi avain universumiin"
Nikola Tesla
Avatar
jussik5
Site Admin
 
Viestit: 1249
Liittynyt: 16.09.2009 17:43

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 17.04.2017 19:23

Ja minä taas en käytä weppikameraa ollenkaan, ja peitän läppärissäni sijaitsevan "piilokameran" mustalla teipinpalalla, mikkiä en ole vielä niistänyt hittoon, mutta eipä varmaan haittaakkaan jos joku kuuntelee, kun en kuitenkaan mittään puhu tai puhu mitään salattavaa tietoa, kännyköiden liikennettähän kuunnellaan koko ajan "Echelon" järjestelmän avulla, sieltä avainsanoja kuten vaikka Tesla, uraani,plo ja vaikka mitä muuta, eihän niitä linjojen kuuntelijoita kaikille riitä, joten kuunteluropotti nauhottaa keskusteluja joissa esiintyy näitä avainsanoja, ja nää keskustelupätkät kuunnellaan sitten vakoiluihmisten toimesta myöhemmin, tästä aiheesta on erinomainen kirjakin julkaistu, lukekaapa huviksenne, tositarina: Petoksen Kautta, Viktor Ostrovsky ja Claire Hoy.

Toinen tarina on: Selvänäköinen soturi, kirja jossa kerrotaan amerikkalaisten lähettävän transsissa koehenkilöt sielun siivin joihinkin paikkoihin joihin eivät muuten salaa pääse, ja pyytävät transsihenkilön kuvailemaan ympäristöään ja tapahtumia.

Tässä taannoin olen useasti huomannut että mainonta netissä kohdistuu minullekkin jotenkin oudosti, muutaman kerran kun puuhastelen jotakin siinä ympäristössä jossa sijaitsee avoinna oleva tietokone ruutu, näytölle pompsii mainosruutuja joissa tapahtuu jotain samaa kuin mitä olen sillä hetkellä tekemässä, vaikken ole koskenut koneeseen mitenkään, enkä ole suorittanut hakuja mitä liittyisi aiheeseen, minulle on tullut outotunne että tietokoneen näyttöruutu voisi toimia myös toisinpäin, ehkäpä jossain on keksitty kuinka läppärin ruutua voi käyttää kamerana, minä ainakin keksisin sellaisen helposti!
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2441
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja tesla » 18.04.2017 08:56

Tän palstan nerojen luona jos ei käy salapoliisi niin ei sitten semmioista ookkaan...
Siviili2003:kin on perusyleisnero kuten Jussi ja jos vaan voisin löisin satasesta vetoa sunkin luona käyvän kutsumatonta vierasta kuten meidän labralla käypi.
Jos perisin vaikkapa satasen joka kävijältä niin oisin jo rikas mies ;)

Mun kone kiinnostaa näemmä lähes kaikkia kummia jätkiä ja siksipä sitä en vedä eteenpäin tän nykyisen 3% rakennustason päälle enää. Piti tehdä koneesta semmonen kuution laatikko mutta ei ennenkuin
tulee turvalliset tilat.

Yhä kuitenkin... Olen todella ylpeä teistä kaverit!
Teidänlaisten lahjakkuuksien keksinnöt kun Suomeen oikeasti saataisiin käyttöön ja patentit päälle ei tarvittaisi ulkomaista koneinsinööriä taitojaan esittelemään, vaikka niitä saapuu laivalasteittain.
Me suomalaiset olemme juutalaisten ohella maailman kekseliäin kansa. Liene syy suuren juutalaisgeenistön?
Meidän esi-isistä suuri osa oli juuri Juudan kadonneiden heimojen jäseniä.
Huvitti kun yksi uusnatsituttu kävi geenitesteissä ja sieltä todettiin kaverin olevan täysverinen juutalainen... Muuttui suoraan suhtautuminen itseensä.
Matkustelee nykyään Israelissa ja toimii oppaana.
tesla
 
Viestit: 345
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 19.04.2017 21:10

Ei niitä juutalaisia ole ainoastaan uusnatseissa, oli niitä niissä vanhoissakin, nimittäin Hitlerin lähimmissä kavereissa oli useitakin geneettisiä juutaloisia.
Ei se kansallismielisyys geeneistä johdu, eikä ole sen tunnusmerkki.
Suomessa on varmasti itsestään tiedottomia geeniperimältään äidinsukujen kautta Juutalaisia uskomattoman paljon, mutta ei se tarkoita että tuntisivat jotain sympatioita tuonne palestiinan suuntaan, paremminkin päinvastoin.
Olen saanu tietää että kaikkein tehokkaimmat teollisuusvakoilijat asuu ja vaikuttaan juurikin palestiinan mailla.
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2441
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja Ville » 21.06.2017 08:40

Poistin tarpeettoman viestin.
Viimeksi muokannut Ville päivämäärä 18.10.2018 18:21, muokattu yhteensä 1 kerran
Ville
 
Viestit: 887
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 21.06.2017 21:09

Tulimme tälle maanpiirin tasolle kokemaan tunteita, henkitasot ovat puhtaan tietoisuuden tasoja (kirkasta totuutta), kun elämme maan piirissä tietoisuuden ja tunne-elämän ristiriidassa, sitä kutsutaan valheeksi.

kaikkea vakoillaan siksi että hallinnon edustajat ehtisivät ottamaan uusista ilmiöistä "kopin" ennenkuin ne alkavat uhkaamaan vanhaa valtaa, siksi meillä oli politiikan tasolla ensin "Homma" -forum jolla koottiin protestiäänet persuihin, vaikka todellisuudessa valmisteltiin totaalista kansantahdon pettämistä, joka nyt on koko irvokkuudessaan tullut ilmi.

Samoin tekniikan alalla jos joku saa keksintönsä tuotannolliselle asteelle jolla vanha valta murretaan, se yritetään ostaa pois markkinoilta, mutta jos ei se onnistu, niin keksinnön hyödyntäjä murhataan... Eugene Mallove, Stan Meyer, John Bedini ja sen veli, monia muita samoin....

On paljon keksijöitä jotka ovat keksineet lähes samoin toimivia Free-energy laitteita, mutta useimmat eivät saa keksintöjään tuotannolliselle asteelle, niitä vain seurataan, ei uhkaillakkaan, kohde ei edes saa tietää seurannasta.

Luulisin että Villen työnantajaa seurataan tiiviisti, koska hänellä on taloudelliset resurssit saada tuotanto käyntiin vaikka kokonaan omalla rahalla, kun ei tarvi lainaa, niin vastustajat ei pysty vetämään mattoa alta, mutta silloin kuvioon astuukin miehet joilla ei ole omaa-tuntoa lainkaan.
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2441
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja Ville » 22.06.2017 10:00

Poistin tarpeettoman viestin.
Viimeksi muokannut Ville päivämäärä 18.10.2018 18:22, muokattu yhteensä 1 kerran
Ville
 
Viestit: 887
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja jussik5 » 23.06.2017 22:05

Kuva
"Jos tietäisit 3, 6 ja 9 suuremmoisuuden, sinulla olisi avain universumiin"
Nikola Tesla
Avatar
jussik5
Site Admin
 
Viestit: 1249
Liittynyt: 16.09.2009 17:43

Re: Tutkijoiden vakoilu ja seuranta

ViestiKirjoittaja tesla » 26.06.2017 14:56

Onkohan palstan muita tutkijoita uhkailtu tai koitettu murhata? Minä kuulun tähän kadehdittavaan vähemmistöön, jonka elämä on koitettu ottaa pois toisten toimesta.
Murhaajien vaatteet olivat toisen täysin mustat ja toisen valkoiset mukaanlukien hiukset eli jesuiittojen värit. Samat kaverukset tukiryhmän kanssa yrittivät useasti muutaman viime vuoden aikana.
Ei toki pelkstään vastaavilla armeijatason vehkeillä, vaan myös ihan kotikäynneillä perinteiseen tapaan yöllä.

Kuten palstan nerot tietävät ei tappamiseen tarvita mitään kivikautisia veitsiä tai pyssyjä vaan ihan energeettisiä laitteita, joiden toiminta teille on tuttua. Normiväestö elää yhä leffojen satupyssytysten maailmoissa.
Niissä aina paukkuu ja poliisi muinaisilla laitteillaan saa selvät näytöt ja murhaajat jäävät kiinni. Jo ainakin sadan viime vuoden aikana on ollut lapsellisen helppoa savustaa toinen vaikkapa
tuhkaksi jos vain tehoa on riittävästi eikä jää "ruutijälkiä".Jokainen läpikäyty kerta ilmentää Taivaan Jumalan voimaa - yksikään ei ole onnistunut. Tämä on todella ihmeellistä! Todistan muille palstan mahtimiehille ettei tarvitse pelätä - jos on kerta Jumala määrännyt sinun tekevän jotain
sinä pysyt hengissä kävi sitten mitä tahansa. Kiitos Yeshua. Amen.

Kun tässä viime aikoina kuoli Jerry Decker:kin herää minulla aina sama tuttu kysymys olikohan ihan sattumaa? Sterling hoidettiin kanssa näpppärästi pois.
Sitten on kummasti kanssa kuollut Suomesta ei-tutkijoita kuten Rähmispossu ja itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja. Lista on pitkä.
tesla
 
Viestit: 345
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Seuraava

Paluu Teknologia- ja Innovaationaru

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron