Jotain Kummallista

Uutisia liittyen vapaaseen energiaan

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja tesla » 31.10.2019 01:24

https://www.youtube.com/watch?v=fmLubmhpmSc

HAARP se vaan siellä rynkyttää. Etin mutten löytänyt missä noita gravitaatioaaltoja näkkyypi ihan tutkakuvissa.
tesla
 
Viestit: 387
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 26.12.2019 10:07

No mihinkäs nyt tuommoinen kiirus?

https://www.hs.fi/tiede/art-2000006354588.html
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2474
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja jussik5 » 26.12.2019 11:39

"Jos tietäisit 3, 6 ja 9 suuremmoisuuden, sinulla olisi avain universumiin"
Nikola Tesla
Avatar
jussik5
Site Admin
 
Viestit: 1250
Liittynyt: 16.09.2009 17:43

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 14.02.2020 14:43

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkom ... id=crossfi


Tutkijat ovat havainneet avaruudesta tulevan radiosignaalin, joka toistuu säännöllisesti 16 vuorokauden välein. Nopeat, vain millisekuntien pituiset radiopurkaukset (FRB = fast radio burst) on paikannettu tulemaan 500 miljoonan valovuoden päästä Maasta.

Tapauksesta uutisoi muun muassa CNN. Ryhmä kanadalaistutkijoita havaitsi syyskuun 2018 ja lokakuun 2019 välillä 16,35 vuorokauden välein tasaisesti toistuvan radiopurskeen. Ensimmäisen signaalin jälkeen samasta lähteestä kuuluu lyhyt purske tunnin välein neljän vuorokauden ajan.

Sitten lähde vaikeni 12 päiväksi.

– Radiopurkaus on kirkas, avaruudessa tapahtuva räjähdys, joka kestää vain millisekunteja, astrofyysikko Evan Keane avasi CNN:lle.

Tutkimus on esitelty arXiv-palvelussa, joten sen tuloksia ei ole vielä voitu vertaisarvioida ja sitä kautta täysin vahvistaa.
Ensimmäinen purkaus lähti kääpiögalaksista

Löydös on historiallinen, sillä aiemmissa havaituissa avaruuden radiosignaaleissa ei ole ollut vastaavaa säännöllisyyttä.

Ennen tätä tapausta radiopurkauksia oli havaittu 16 kertaa, ensimmäisen kerran 12 vuotta sitten. Ensimmäisen purkauksen syntypaikka pystyttiin rajaamaan tähdistä ja metalleista koostuvaan kääpiögalaksiin kolmen miljardin valovuoden päähän.

Uusimman purkaustutkimuksen yhteydessä havaittiin kaikkiaan kahdeksan erilaista toistuvaa radiosignaalisarjaa.

Aiempien purkauksien syntyä selvittäessään tutkijat paikansivat niiden synnyn hyvin erilaisiin kohteisiin. Tämä teki purkauksien tutkimisesta yhä vaikeampaa.

Tutkijoiden teorioissa radiopurkaukset ovat saaneet mahdollisesti alkunsa tähtien kiertoradoilta tai galaksin laidoilla pyörivistä tunnistamattomista objekteista. Yhden teorian mukaan signaalit tulevat supernovan kaltaisista universumin pienimmistä tähdistä, neutrontähdistä.

¤

Asiasta toiseen, lähteen saatte etsiä itse, onkohan yllämainituilla signaaleilla jotain yhteyttä tähän:

As part of the preparations for the coming change, the Alhoo built what is now known as the Giza Complex, just outside Cairo. This site was built well in advance of the change and took just 5 years to complete with most of the effort going into planning rather than construction. These pyramids contained every example of Alhoo technology, serving principally as a beacon that could be heard far in space, providing a vast/diverse range of geo-physical information regarding the real time state of the earth. This meant that the Alhoo could remain in space and ‘listen’ to what was happening on the surface. Other less known sites were constructed on a ‘belt’, crossing the continents at latitudes 60 degrees north and south of the equator. I knew about this then as did most other people alive at the time. There was an ‘energy’ that our civilisation would physically survive the coming change. Much discussion has ranged over what type of technology was used to construct the Giza complex. It wasn’t ropes, tackles and muscle. It was sound. Everything has a frequency - even stone. Stones were cut and lifted just by tapping into the frequencies contained within
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2474
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 18.03.2020 07:53

Tää ilmiö on vähän samanlainen kuin viime päivinä tällä kylällä sähkönjakelussa, ensin valot vilkkuu minuuttitolkulla ja sitten tulee täys sähkökatko useaksi kymmeneksi minuutiksi, Siis Iltalehden uutisen mukaan myös mobiiliverkon internetti voi alkaa pätkyttelemään, ja eihän sellaisessa tilanteessa sitten netistä tiedonhaku meinaa onnistua muulloin kun illan-yön tunteina, sais palveluntarjoajat pistää jonkun rajoitteen kaikille käyttäjille että kaikille riittäis kaistaa saman verran.

Tämäkin voi olla yksi enne siitä että internetti menee joko kaikilta kiinni, tai sitten osalta käyttäjistä, palveluntarjoajat saattaa alkaa priorisoimaan että kelle kaistaa annetaan ja kelle ei, valtionhallinto on varmaan se prioriteetti numero yksi, siispä edelleen kehottaisin ihmisiä hamstraamaan heille tärkeitä tiedostoja netistä, kuten nyt esimerkiksi Erkos on tehnyt Gigabittitolkulla.

Uutislinkki aiheeseen:

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ ... babbefbc7d
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2474
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja tesla » 20.03.2020 02:51

Kyllä. Sähköt katkaistaan pian kun valtiontalous vetää vesiperän. Olemme liikaa velkaa ja jokainen 500 tuhannesta tulijasta maksaa noin miljoonan per tuotettu kappale.
Se on palttiarallaa 500 miljardia ecua eliniältä ja jo nyt kymmeniä miljardeja maksanut. Toki kaikki on hallinnassa niin kauan kun kiltti PirBright-pankkiiri
antaa vielä vähän taikomaansa fiat-rahaa. Entäs kun ei enää annakaan? Valtiolla ei ole enää mitään myytävää; kaikki kaivokset ja metsät, vedet ja ihmiset
on jo myyty orjuuteen. Kun pöly laskeutuu on hyvä, todella hyvä jos on oma sähköntuotanto ja kiva pikku haulikko, kämppä kauempaa kuin jostain Helsingistä
sekä peltoa. On tulossa todella kurjat ajat. Brucesähkön ymmärtäminen jos jotain on todellinen siunaus.

Erkoksen olisi kannattanut säilyttää se hieno huvila.... Sinne olisi saanut väännettyä kivat Brucesähköt ja eleltyä piilossa hiljaa... Helsingissä
se ei ole mahdollista. Noh.. Kai kaikilla on jo kolloidit tuotettuna? Tämän sivuston kovanaama-tutkijat tuskin johonkin pikkupöpöön taantuvat tajuttomina.

Africassa on ihan normi ettei ole sähköä. Siellä on agrekaatit kaikilla ja pärinä käy läpi öiden. Meillä on tämä kauhea kommunistinen keskushallintosähkö. Se kun katkeaa
herkkusienet jäävät ilman valoaan eikä kukaan osaa tehdä mitään kun ei ole koskaan omasta elämästään oikeasti tarvinnut vastata juuri mitenkään.
. .. .Edessä häämöttävät skenariot ovat enemmän kuin kauheita. Olisipa minulla PELTOA,,,
tesla
 
Viestit: 387
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 24.03.2020 19:44

Se joka haluaa tietää mikä piru nyt on meneillään, hän googlaa "Event 201"


Edit, lisään vielä toisen linkin ja sen pdf tiedoston sivulta 18 eteenpäin lukekaa jos lontoonmurre taipuu, olkaapas oikein hyvät, kohta ei naurata enää ketään.


http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RR ... wAVBU38h7w
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2474
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja tesla » 27.03.2020 09:37

- "Ihmettelin, millaisen hurmion Erdoğan saa ihmisissä aikaan..." ja hänen taksikuskinsa paljastui myös Erdoğanin
kiihkeäksi kannattajaksi. Kuski oli varma siitä, että - "presidenttinä Erdoğan tulee viemään Turkin yhä kasvavaan
kukoistukseen ja kunniaan, suorastaan maailmanmahdiksi, joka pystyy lopulta haastamaan jopa Yhdysvallat."

Lisäksi Muslimiveljeskunta on julistanut Turkin olevan Islamilaisen Kalifaatin pää Mahdi (antikri...) ja Istanbul sen pääkaupunki (eng. Walid Shoebat).

https://www.linnunrata.org/ilmestyskirjan-pedot/

Sttein vähän kummallista muuta ;)


https://www.worldometers.info/

Muuten... Tiedoksi kaikille. Nyt ollaan sitten jo diktatuurissa. Yksi vanhus on kuollut monisairauteen ja tähän viirukseen. Siitä syystä koko SUOMI on sensuurissa ja karanteenissa.
Ajaatella! Entäs jos flunssaan kuolee vaikkapa sata vanhusta? Ydinsota?

Tässä Siviililtä tullutta lähdettä pasteen nyt ilman lupaa ;) On sen verran hersyvää ja jänskää luettavaa.. ONhan tämä nyt kuitenki "Jotain kummallista" !!

Ompas ennusteltu jotain:


Nimekäs yhdysvaltalainen jännityskirjailija Dean Koontz julkaisi vuonna 1981 romaanin nimeltä The Eyes of Darkness (suom. Pimeyden silmät). Teos on saanut viime viikkoina yllättävää julkisuutta, ja sen on epäilty jopa ennustaneen koronavirusepidemian.

Kuhina alkoi reilu viikko sitten, kun Nick Hinton julkaisi Twitterissä valokuvan yhdestä kirjan sivusta. Siinä kerrotaan, että Kiina on kehittänyt biologisen aseen nimeltä Wuhan-400.

Aseen nimi tulee siitä, että se on kehitetty laboratoriossa Wuhanin kaupungin ulkopuolella.

– Dean Koontzin romaani ennusti koronavirusepidemian! Hinton elämöi.

Uusi koronavirus alkoi juuri Wuhanista viime vuoden lopussa.
Hintonin julkaisun jälkeen salaliittoteoreetikot innostuivat Twitterissä pohtimaan, josko uusi koronavirus onkin biologinen ase eikä villieläintorilta levinnyt virusLehti huomauttaa, että myös kirjailija Sylvia Browne ”ennusti” koronavirusepidemian vuonna 2008 ilmestyneessä End Of Days -romaanissaan.

– Vuoden 2020 tienoilla keuhkokuumeen kaltainen vitsaus leviää maailmanlaajuisesti, tunkeutuu keuhkoihin ja keuhkoputkiin. Siihen eivät tehoa mitkään lääkkeet. Itse sairautta hämmentävämpää on kuitenkin se, että tauti häviää yhtä nopeasti kuin oli tullutkin - saapuakseen uudelleen 10 vuoden päästä ja kadotakseen lopulta kokonaan, Brownen romaanissa kerrotaan.

Vuonna 2013 kuollut Browne uskoi koko elämänsä ajan, että hänellä on yliluonnollisia kykyjä.
tesla
 
Viestit: 387
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja tesla » 27.03.2020 20:49

Poliittisesti elämämme sellaisessa supervaltiossa jossa ei tueta Yhdysvaltojen tapojen vastaisesti innovatiivisia tuotteliaita yksilöitä.

SElvennys lienee paikallaan...

http://www.newropeans-magazine.org/en/2 ... ur-future/

Miksikö tämmöinen linkki?!? No jos jollain on mahdollisuutta kadota vaikkapa Jenkkeihin se kannattaa tehdä. Siellä todellakin voi päästä johonkin projektiinkin.
Israel on toinen hyvä.

Mutta mutta...

https://youtu.be/0U1Bp_N5ltg?t=4955

Tossa ikäväkseen puhuu vain riikinruotsia. Valitan. En saa noita subtitlejä päälle. !!
Kova armeijan keksijä on ja ensimmäinen maailmassa värivalokuvat kehittänyt. Håkan Lans.

Ruotsia osaamattomille käännän olennaisen osan:

No tuolle armeijan nerokkaalle keksijälle kerrottiin sitten suuryrityksen palaverissa kun oli sinne Ruotsista mennyt Jenkkeihin:
"me haluamme antaa sinulle hyvin rahaa patentistasi". Håkan oli iloinen. Nerokas Ruotsin armeijan lapsesta saakka kaikkea ihmeellistä rakentanut sai nyt vihdoinkin
kunnon korvauksen työstään!!! Sitten tuli juristit: "ei meidän pidä maksaa mitään Håkanille. Hänellä on patentti
ja me jo tiedämme kaiken siitä ja osaamme sen itse valmistaa. Kehotamme antamaan hänelle jonkin kolikon muttei koko summaa. Hänen tulisi olla onnellinen
saa pitää henkensä".
tesla
 
Viestit: 387
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Jotain Kummallista

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 28.03.2020 22:13

Ja paluu takaisin topiikkiin.

Vastauksena tesla juniorille, Hookanille kävi sitten melkeinpä samalla tavalla kuin Viktor Schaubergerille, jolta vietiin kaikki, hyvä että viktori pääsi kotiinsa takaisin, murtuneena miehenä tosin,mutta elossa.
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2474
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

EdellinenSeuraava

Paluu Uutiset ja uutislinkit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron