Rossin lamppu nyt ennakkomyynnissä

Uutisia liittyen vapaaseen energiaan

Re: Rossin lamppu nyt ennakkomyynnissä

ViestiKirjoittaja TOP » 24.05.2021 23:04

siviili2003 kirjoitti:Onko Rossi tällä tiellä, jo kertaalleen keksitty plasmapallo:

http://www.farnovision.com/chronicles/f ... latos.html
...


En tiedä onko ihan tuo, mutta suunnilleen sama "pallosalama" kuin venäläisten LENR-tutkijoiden reaktoreissa. Siksi kutsuvatkin konferenssejaan nimellä "Conference on Cold Nuclear Transmutation and Ball Lightning" ( https://iscmns.org/conferences/25thrussianconference/ ) .

Sama perusmekanismi varmaan molemmissa.

SKLedissä on Rossin mukaan plasmapalloreaktori ja LED, jota se käyttää. Ainakin meidän talossa kattoon asennetut LED-valot vilkahtelevat, jos toinen valo on päällä, jonka piuha kulkee hieman liian lähellä LEDejä. Ehkä SKLed käyttää saman tyyppistä periaatetta? Reaktori ottaa tehoa 4W ja LED tuottaa 10000 lumenia. Rossin mukaan LED on himmennettävissä, jolloin reaktorin ottoteho laskee vastaavasti.

-----------------------------------------------
Stephen Swatman
May 22, 2021 at 7:32 AM
...
The SKLed draws +/- 4 watts as a total input,
I assume the input power is then used to

a, power a led directly
b, power a Ecat that then powers the led
c, power the ecat that produces the light directly

Andrea Rossi
May 22, 2021 at 9:54 AM
Stephen Swatman:
Thank you for the precisation.
Answer:
b
Warm Regards,
A.R.

( http://www.journal-of-nuclear-physics.c ... 2#comments )
"All truth passes through three stages: First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
-- Arthur Schopenhauer
TOP
 
Viestit: 140
Liittynyt: 08.01.2010 18:46

Re: Rossin lamppu nyt ennakkomyynnissä

ViestiKirjoittaja tesla » 25.05.2021 04:06

Kutushan minut Erkkiskimö käymään jos meinaat saada nuo 20 Solfeggio-taajutta esiin samanaikaisesti!
Ei mitään:" saat netistä kuunnella tätä örinä-väpä-väpä-väpää". Vitut! Vaan kutut kuuntelemaan.
'Syy on yksinkertainen: Kirkkomusaa kaiuttimilla. Ei onnistu. Kirkossa kaikuu.
Kirkossa piti pääsuunnitelijan heitellä kalikkaa. Siitä pystyi päätellä soisivatko urut kuten
pitääkin eli saataisiinko maallikkojen rahat kirkon taskuun vai ei. Jos epäonnistuit kaiun kanssa
siitä lähti pää keskiajalla kertoo Eric Dollard ja mainitsee "mikään ei vedä vertoja kun menet
urkukonserttiin käytävälle ja löydät kaikujen keskikohdan!!! Kohtaus on ylimaallinen!!"

Erkoksen Solfeggioita ei pysty kuulokkeilla toistamaan - ei sitten mitenkään. Uhkaankin tässä Erkkimiskiötä seuraavin veikein sanankääntein! ;.D "Käynti tai kuolema!" :-P
Aito Muhammedia seuraava korjaisi sanontaani aidon Islamin tyyliin "miekka tai Al-Quran!"
Siinä oli ihka aito Koraanin lähetyskäskykin. Rauhanomaista yhteiseloa tässä odotellessa .-P
tesla
 
Viestit: 629
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Rossin lamppu nyt ennakkomyynnissä

ViestiKirjoittaja TOP » 25.05.2021 18:15

erkos kirjoitti:... Kyseessä on Feikkituote ja rahankeruu takuuvarmasti! ...


E-Catworldin keskustelussa pohdittiin, että SKLed-juttu vaikuttaa selvästi joltakin vedätykseltä, jos ei tunne Rossin ja E-Catin tarinaa ja taustoja.
Mutta kyllähän LEDitkin tullessaan tuottivat valoa huomattavasti aiempia keinoja energiatehokkaammin.
Toisaalta "NO PAYMENTS are required until shipping." ( https://ecat.com/ecat-skled ). Eli, jos miljoonaa tilausta ei saada kokoon, niin ei tule lamppuja eikä maksujakaan. Lisäksi 25 taalaa 10000 lumenin valaisimesta ei ole paljon. Tässä esim. 8000 lumenin LED 49€: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa ... -ledheitin
"All truth passes through three stages: First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
-- Arthur Schopenhauer
TOP
 
Viestit: 140
Liittynyt: 08.01.2010 18:46

Re: Rossin lamppu nyt ennakkomyynnissä

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 25.05.2021 21:39

A.Rossi tietää että köyden pää tulee aivan kohta vetävän käteen, joten viimeinen veto ennenkuin ukko häipyy kuvioista lopullisesti (ostakaa 25 taalan lamppu).
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2729
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Rossin lamppu nyt ennakkomyynnissä

ViestiKirjoittaja TOP » 27.05.2021 09:48

Fleischmann & Pons suostuivat Utahin yliopiston pyyntöön julkaista koetuloksensa tiedotustilaisuudessa maaliskuussa 1989, vaikka olivat suunnitelleet täydentävänsä työtään ja julkaisevan ne yhdessä Brigham Young -yliopiston Jonesin kanssa. Hätäilyn tuloksena oli monia - osin ehkä tietoisestikin - epäonnistuneita toistoyrityksiä, vaikka F&P:llä ei ollutkaan antaa tarkkoja ohjeita kokeiden toistamiseen. Lopputuloksena "kylmäfuusiosta" tuli synonyymi epäpätevälle tieteelle ja sitä alkoivat tutkia vain muutamat tutkijat pienellä budjetilla. Monet professorit eivät halunneet kajota koko asiaan, mutta jos kuitenkin perehtyivät saatuihin tuloksiin, niin yleensä totesivat, että jotain tässä jutussa on.

Rossi suostui Focardin pyyntöön esittellä laitettaan keskeneräisenä, ja Rossi suostui. Näin Rossin laite tuli julkisuuteen vielä pahasti keskeneräisenä, mutta Bolognan yliopiston väki vaikutti uskovan kovasti sen mahdollisuuksiin. Syntyi ylioptimistisia odotuksia laitteen kyvyistä. Focardin pyynnön ymmärtää kyllä, kun mies oli lähtenyt tutkimaan asiaa osoittaakseen F&P:n olleen väärässä, mutta varsinkin Piantellin kautta totesi ilmiön olevan todellinen. Focardi kuolikin kesäkuussa 2013. Millainen olisi ollut Rossin laitteen polku, jos ei olisi suostunut Focardin pyyntöön?

Rossin laite tuotti ensin lämpöä. Se käytti nikkelipulveria, jossa syntyi, hehkui ja sammui monia pieniä plasmapalloja, joiden käyttäytymistä oli vaikea hallita. Sitten Rossi siirtyi käyttämään yhtä plasmapalloa ja ongelmiin alkoi löytyä ratkaisuja. Rossi ilmoitti uuden laitteensa tuottavan lämpöä ja "sähköä" ja asetti tavoitteekseen tehdä "sähköä" tuottavan laitteen, jolla voitaisiin käyttää olemassa olevia sähkölaitteita totuttuun tapaan. Monien mielestä Rossin lämpölaitteellakin olisi pitänyt tuottaa höyryä, jolla pyörittää turbiinia, jolla generaattoria, jolla tehdä "sähköä", jolla käyttää sähkölaitteita. Mutta juuri tuossa onkin mielestäni se jutun juju. Totuttu tapamme käyttää "sähköä" on syntynyt pitkälti sen kautta, että sähköstä on haluttu tehdä myytävä "tuote". Hyvä kokonaishyötysuhde ei ole ollut keskeinen kriteeri.

Edison halusi myydä hehkulamppujaan ja sitä varten asiakkaille täytyi tarjota systeemi niiden käyttämiseen. Paristot eivät olleet hyvä ratkaisu, koska niiden metallilevyt kuluivat nopeasti ja täytyi uusia vähän väliä. Edison sovelsi muutama vuosikymmen aiemmin löydettyä sähkömagneettista induktiota ja rakensi simppelin generaattorin ja asetti höyrykoneen pyörittämään sitä. Kaikki naapuruston hehkulamput kytkettiin sitten tähän generaattoriin. Turvallisen matalahkon tasajänitteen vuoksi kaukaisimmat lamput eivät voineet sijaita kovin kaukana generaattorista, joten generaattorin tuotto ja järjestelmän paras mahdollinen kokonaishyötysuhde ei ollut keskeinen kriteeri. Edisonin rahoittajat sen sijaan olivat tottuneet myymään kaasua ja vaativat Edisonia kehittelemään menetelmiä mitata "sähkön" kulutusta laskutusperusteeksi. Seuraava vaihe kehityksessä oli suurten vesiputousten valjastaminen generaattorien pyörittämiseen ja vaihtojännitteen käyttö, mutta muuten systeemin perusteet olivat samat kuin Edisonin systeemissä. Vesiputouksissa oli paljon energiaa eikä paras mahdollinen kokonaishyötysuhde ollut keskeinen kriteeri tässäkään. Suomessakin kai aikanaan pohdittiin, että mihin kaikki Imatran voimalan tuottama "sähkö" oikein pystyttäisiin käyttämään.

Oikeasti sähkö on kuitenkin ympärillämme olevia energiavirtauksia ja keskeisin seikka onkin oppia hyödyntämään niitä mahdollisimman tehokkaasti tuottamaan lämpöä, valoa, akselitehoa jne. Kokonaisuus täytyy optimoida ja tämän vuoksi Rossin SKLed onkin mielestäni hyvä käänne tarinassa. 4 watin input, esimerkiksi akusta, ja 10000 lumenin valoteho. Kokonaisuuden hyötysuhde riippuu sitten siitä, kuinka tuo 4 wattia tuotetaan. Mutta pystyykö SKLed todella tuohon? Aika näyttää ...
"All truth passes through three stages: First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
-- Arthur Schopenhauer
TOP
 
Viestit: 140
Liittynyt: 08.01.2010 18:46

Re: Rossin lamppu nyt ennakkomyynnissä

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 27.05.2021 22:11

muistankohan väärin mutta Nikola Tesla puhui jossain lehtiartikkelissaan juurikin niistä pikku pallosalamista jotka aiheutti hänen käämeissään vahinkoja, läpipalamista ja muuta sen sellaista, asiaan kuulemma auttoi kuin jotain pulssitaajuutta muutettiin.

According to some reports, the famous physicist and inventor Nikola Tesla was able to make ball lightning in his lab when he was based at Colorado Springs in 1899/1900. But if he did create it, he did not describe his methods in a way that has allowed anyone since to reproduce his work.

https://teslauniverse.com/nikola-tesla/ ... ning-order

¤

Rossi ei juuri kerro miten hän näitä juttujansa tutkii, senpä vuoksi nää kylmäplasma tutkimukset loppuu samalla kun rossikin, eli homma menee hautaan hänen mukanaan.

¤
Kun tilanne on nyt tämä että yksi tutkii (A.Rossi) ja 100 muuta yrittää vaan arvailla mitä tapahtuu, ei synny mitään todellista kilpailua usean tutkijan kesken, siitä mitä julkaistaan, kuka tekee minkäkin läpimurron.
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2729
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Edellinen

Paluu Uutiset ja uutislinkit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa