Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

Valvoja: Yllapito

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja Kriitikko » 27.09.2019 21:24

Siviili on oikeassa tuossa salakatselupykälässä.
Asunto kuuluu kotirauhan piiriin ja omaa asuntaan saa kuvata kunhan kaikki kuvattavat ovat siitä tietoisia. Remontin aikana asunnosta tulee myös työpiste ja sen kuvaaminen vaatii myös hyväksyttävän syyn. Eli et voi kuvat kotiasi remontin aikana ilmoittamatta siitä kuvattaville ja heidän on myös hyväksyttävä kuvaaminen.Sama asia koskee esim. auton ajoneuvokameroita, jotka on sammutettava siksi ajaksi kun se on korjaamolla. Nämä asiat on jo koeponnistettu oikeusasteissa.
Kriitikko
 
Viestit: 71
Liittynyt: 01.11.2015 11:13

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja tesla » 28.09.2019 11:49

Jos henkilö kerran on oikeutettu hyvämaineisten vapaamuurar-miesten kirjastoonkin; siihen mihin normaalit ihmiset eivät koskaan elämässään pääse on hänen arvolleen myös
sopimatonta joutua kuleihin ja maaorjiin käytettävän lainsäädännön piiriin. Tämähän olisi ennenkuulumatonta! Ihmisiä on yhä eri kasteissa. Toiset, tuo suurin osa kuuluu
vähäpätöisiin päähänpotkittaviin; näihin jotka kaiken työllään hoville ja kuninkaille maksavat pysyen ikuisesti orjuudessa. Sitten on väliluokka, viihteen ja teknologian tuottajat kuninkaille. Nämä ovat useimmista
orjien petomaisista lain pykälistä eksemptoitu.

Toiseksi, tutkimuksessa varjohallituksen kuninkaille ei ole lainsäädäntöä. Jos tutkit ja kehität jotain mielenkiintoista sinua koskevat toiset lait.
Tarkkailutaho vaihtuu toiseksi ja on paljon intensiivisempää. Kyllä sieltä sitten osataan tarvittaessa kommentoida ymmärrettävin majakan valomerkkisignaalein
onko toimintasi kansainvälisen merenkulkulain vastaista haitaten ro-ro - alusten telakoitumisnopeutta vaiko ei.

Jos jokaiseen hilavitkuttimeen haettaisiin lupa ei Suomi koskaan olisi noussut kaskenpolttajien yhdyskunnasta ja juoppoudesta.

Jokaisessa kahvilassa ja ruokapisteessä on sitten puhelimen keksimisen ollut intensiivinen kuuntelu ja nyttemmin sen lisäksi myös katselu.
Orjilla ei ole lupaa yksityisyyteen. Jos osaat mittailla signaaleja ja tiedät mitä haet tiedät mistä puhun.
tesla
 
Viestit: 317
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja erkos » 28.09.2019 17:00

Tuosta oman kodin valvonnan toimista ja tekemisistä on useampikin 'sääntö, suositus, päätös ja käytännössä' montakin vivahdetta ja toimintaa'.

Esim. omissa 2 talossamme (86 kotia/osaketta, suuret autohallit ym.) on 24/365 Securitas videovalvonta n. arviolta 30 + videokameralla ja todella valvonnasta kertovin kyltein koko alueella.
Nyt sama yhtiökin tarjoaa lisäkameroita kotien suurremontin ajaksi. Kertovat selvittäneensä kymmeniä remonttien aikaisia 'kotien ryöstöjä ja tyhjennyksiä' videovalvontansa ansiosta.
Tilanne on täsmälleen sama kuin kuin kaiken videovalvonnan sektoreilla - jos jotain rikollilseksi epäiltävää havaitaan, niin tallenteet saadaan tutkia.

Tesla on oikeassa tuossa mainitsemassaan autokameran käytöstä tietyissä tilanteissa.
Sattuipa niin, että kun olin kesällä Espoossa autoani katsastamassa , niin katsastusmies näki päällä olevan liikennekamerani. Hän pyyai sulkemaan sen katsastuksen ajaksi. Toki tein niin, mutta kysykseeni, entä jos en sitä halua sulkea, niin mitä sitten? Katsastusmiehen vastaus oli:
- jos haluat sen kuvaavan, niin näytä lopuksi, että tuhoat tämän tallenteen! Taisi olla tietokoneguru katsastusmiehenä tällä kertaa! (Katsastus meni läpi moitteitta!).

eki
erkos
 
Viestit: 586
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja erkos » 02.11.2019 07:35

Minulla on ollut (hienoa!!! sanon) keikkaputki tuolla soittorintamalla (keikoistani tietoa löytyy halutessa Facebook Eki Koskimo).

Tämän foorumin asioissa on minulla tulossa/menossa katko!
Taloissamme (86 perhettä!) on alkanut totaalisaneeraus = ei siis mikään putkiremontti vaan kaiken tuhoava totaalinen 2 7 kerroksisen kerros/asuintalon TÄYSTUHO!

Tämä toki aikaansaa 'kaiken harrastelum' täysin lamaan pitkäksi aikaa!

Palaan foorumille 'kun aika on sovelias harrastukseieni jatkokäsittelyyn ja kokeiden uudelleen aloittamiseen'.'
Eki
erkos
 
Viestit: 586
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 02.11.2019 09:24

Sen remontin tuoksinnassa ja vilinässä voisit yöllä vaikka ujuttaa oman yhdyskaapelin rakenteisiin piilotettuna, kerrostalosi peltikattoon kiinni ja toisen pään huoneistoosi, sekä maadoituskaapelin vaikka pihalle viemärin kaivuumonttuun, että sittenkun talon remontti on valmis, niin pääset mukavasti jatkamaan kokeita taivas-sähköllä......
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2421
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja Kriitikko » 07.11.2019 22:03

Tuo peltikatton ja maapotentiaalin sähkövarauksen hyötykäyttö ei valitettavasti onnistu, sillä talon metalliosat pitää olla oikeaoppisesti kytketty talon päämaadoitukseen. Joten ehdottaisin fooliohatun ja jalkapohjien välisen potentiaalin hyötykäyttämistä järjen valaisuun. :D
Kriitikko
 
Viestit: 71
Liittynyt: 01.11.2015 11:13

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja erkos » 08.11.2019 19:07

Kiitos Ystäväni hyvistä kommenteistanne!

Tuo 'täystuhoremontin kenties hyväksikäyttökin' on toki mielessäni!

Minulla sattuu olemaan 100m ylimääräinen kela melko laadukasta koaxialikaapelia. Kun talossamme painovoimailmastointi tarkoittaa huoneistokohtaista 'putkea' katolle saakka, niin olen tiedustellut 'remonttipäälliköltä':
- olisiko mahdollista saada huoneistomme ilmastointihormiin ujutettua myös katolle johtava kaapeli remontin yhteydessä?!
- en ole vielä saanut vastausta kyselyyni (meni varmaan yli hilseen po. 'päällikölle', mutta jos onnistuu = minulla tullee olemaan ainutlaatuinen mahdollisuus saada (erikoisluvalla toki) kenties oma 'pieni'
laajakaista/sat.antenni peräti Lauttiksen huipulla sijaitsevan kerrostalon 7 kerroksen yläpuolelle! (Jos asia onnistuu, liitän toki samaan nippuun sähkönsyötön yläpäähän asennettaville esivahvistimille ja
muille asiaan kuuluville 'vempeleille'.)
- Vielä asiasta viidenteen? Kukaan teisä ei ole kommentoinut 'maanläheisempää' kysymystäni = kahden suuren lasitettujen parvekkeidemme alumiinirakenteiden mahdollista käyttää 'kaikenlaiseen
vastaanottoon'! 'Pari raakamittausta' osoittaa, että lasitusten kehikot, vaikka ovatkin kiinni betonirakenteissa, eivät kuitenkaan ole nolla-yhteydessä maahan.

Palaillaan

Eki

p.s. Ihmettelen hieman erästä asiaa, tuota oman kodin kuvaamista, olkoon sitten menossa remontti/ei!
Miten voi Securitas siis yleensäkääm tarjota 'kotikuvasta' liitettäväksi laajaan, kahden talon kymmenien valvontakameroidensa lisäksi, jos asiassa edes voisi olla lakisäätöisiä esteitä?
erkos
 
Viestit: 586
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja Kriitikko » 09.11.2019 01:28

Johto iv-kanavassa ei taida oikein onistua. Iltalukemistona voisin suositella iv-järjestelmien rakenteellisia määräysiä.
Kriitikko
 
Viestit: 71
Liittynyt: 01.11.2015 11:13

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja erkos » 17.02.2020 19:14

Noihin aikaisenpiin kysymyksiini liittyen tuli taloyhtiöltä tiedote:

- molempiin talohimme (Lauttasaaren korkeimmilla kukkuloilla kun sijaitsevat) on asennettu syöttökaapelit sekä aurinokennojen että tuulivoiman hyödyntämiseen jatkossa.

Ei se Ekin oma kaapelointi onnistunut! nyyh!

Eki
erkos
 
Viestit: 586
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja tesla » 18.02.2020 14:47

ERkos-man! Ystävä hyvä! Olen koittanut ottaa yhteyttä kaikilla , siis melkein kaikilla keinoilla mukaanlukien savumerkit ja ilmanpainekompressorilla toimiva käyrätorvi sekä kaahaten pitkin
Helsingin katuja keskiyöllä kattoon kiinnitettyjen kovaäänisten huutaessa korvia vihlovalla melulla: "ERKOS?!? EERKOOSS EEEERKOOOOS?!?"

Silti mikään viestimenetelmä ei ole tuottanut haluttua tulosta.

Jos nyt kuitenkin onnistuisin.-.. Aiemmat viestini menevät jatkuvasti "lähtevät" kansioon ja eivät poistu sieltä koskaan. On siis joku jossain joka ei halua meidän kommunikoivan ja jarruttaa aktiivisesti yhteyttä.

MInua kiinnostaa suuresti arkistosi.Tahtoisin päästä niitä tutkiskelemaan. KArkkikätkösi kiihottaa tutkijan mieltäni .. ;)
tesla
 
Viestit: 317
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

EdellinenSeuraava

Paluu Vapaa keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa

cron