Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

Valvoja: Yllapito

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja Kriitikko » 27.09.2019 21:24

Siviili on oikeassa tuossa salakatselupykälässä.
Asunto kuuluu kotirauhan piiriin ja omaa asuntaan saa kuvata kunhan kaikki kuvattavat ovat siitä tietoisia. Remontin aikana asunnosta tulee myös työpiste ja sen kuvaaminen vaatii myös hyväksyttävän syyn. Eli et voi kuvat kotiasi remontin aikana ilmoittamatta siitä kuvattaville ja heidän on myös hyväksyttävä kuvaaminen.Sama asia koskee esim. auton ajoneuvokameroita, jotka on sammutettava siksi ajaksi kun se on korjaamolla. Nämä asiat on jo koeponnistettu oikeusasteissa.
Kriitikko
 
Viestit: 69
Liittynyt: 01.11.2015 11:13

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja tesla » 28.09.2019 11:49

Jos henkilö kerran on oikeutettu hyvämaineisten vapaamuurar-miesten kirjastoonkin; siihen mihin normaalit ihmiset eivät koskaan elämässään pääse on hänen arvolleen myös
sopimatonta joutua kuleihin ja maaorjiin käytettävän lainsäädännön piiriin. Tämähän olisi ennenkuulumatonta! Ihmisiä on yhä eri kasteissa. Toiset, tuo suurin osa kuuluu
vähäpätöisiin päähänpotkittaviin; näihin jotka kaiken työllään hoville ja kuninkaille maksavat pysyen ikuisesti orjuudessa. Sitten on väliluokka, viihteen ja teknologian tuottajat kuninkaille. Nämä ovat useimmista
orjien petomaisista lain pykälistä eksemptoitu.

Toiseksi, tutkimuksessa varjohallituksen kuninkaille ei ole lainsäädäntöä. Jos tutkit ja kehität jotain mielenkiintoista sinua koskevat toiset lait.
Tarkkailutaho vaihtuu toiseksi ja on paljon intensiivisempää. Kyllä sieltä sitten osataan tarvittaessa kommentoida ymmärrettävin majakan valomerkkisignaalein
onko toimintasi kansainvälisen merenkulkulain vastaista haitaten ro-ro - alusten telakoitumisnopeutta vaiko ei.

Jos jokaiseen hilavitkuttimeen haettaisiin lupa ei Suomi koskaan olisi noussut kaskenpolttajien yhdyskunnasta ja juoppoudesta.

Jokaisessa kahvilassa ja ruokapisteessä on sitten puhelimen keksimisen ollut intensiivinen kuuntelu ja nyttemmin sen lisäksi myös katselu.
Orjilla ei ole lupaa yksityisyyteen. Jos osaat mittailla signaaleja ja tiedät mitä haet tiedät mistä puhun.
tesla
 
Viestit: 278
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Parr tyyppisiä kokeiluja kiintolevyjen mekanismeilla

ViestiKirjoittaja erkos » 28.09.2019 17:00

Tuosta oman kodin valvonnan toimista ja tekemisistä on useampikin 'sääntö, suositus, päätös ja käytännössä' montakin vivahdetta ja toimintaa'.

Esim. omissa 2 talossamme (86 kotia/osaketta, suuret autohallit ym.) on 24/365 Securitas videovalvonta n. arviolta 30 + videokameralla ja todella valvonnasta kertovin kyltein koko alueella.
Nyt sama yhtiökin tarjoaa lisäkameroita kotien suurremontin ajaksi. Kertovat selvittäneensä kymmeniä remonttien aikaisia 'kotien ryöstöjä ja tyhjennyksiä' videovalvontansa ansiosta.
Tilanne on täsmälleen sama kuin kuin kaiken videovalvonnan sektoreilla - jos jotain rikollilseksi epäiltävää havaitaan, niin tallenteet saadaan tutkia.

Tesla on oikeassa tuossa mainitsemassaan autokameran käytöstä tietyissä tilanteissa.
Sattuipa niin, että kun olin kesällä Espoossa autoani katsastamassa , niin katsastusmies näki päällä olevan liikennekamerani. Hän pyyai sulkemaan sen katsastuksen ajaksi. Toki tein niin, mutta kysykseeni, entä jos en sitä halua sulkea, niin mitä sitten? Katsastusmiehen vastaus oli:
- jos haluat sen kuvaavan, niin näytä lopuksi, että tuhoat tämän tallenteen! Taisi olla tietokoneguru katsastusmiehenä tällä kertaa! (Katsastus meni läpi moitteitta!).

eki
erkos
 
Viestit: 572
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Edellinen

Paluu Vapaa keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron