oudot videot

Valvoja: Yllapito

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 31.05.2019 19:10

Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2908
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja Ville » 04.06.2019 19:33

Russian SEG Experiments - Roschin & Godin



Ihan vain pyörivien kenttien perushuomioina, ettei kukaan lähde kuuta kauemmas kalaan. Searlin ja Roschin & Godin laitteissa kehää kiertävät magneetit pyörivät akselinsa ympäri samankaltaisesti kuin planeetat auringon ympärillä. Sen lisäksi molempien kiekkojen sähkökenttä on radiaalinen, molemmissa positiivinen on sisäkehällä ja negatiivinen ulkokehällä, samankaltaisesti kuin atomeilla ja kenties maalla ja auringollakin. Kosmoksessa on varmasti monenlaisia kenttäjärjestelmiä, mutta näissä kahdessa primaariset magneetti- ja sähkökentät ovat suorassa kulmassa toisiinsa nähden.

V. ROSCHIN & S. GODIN Magneto-Gravitational Converter (Searl Effect Generator)
http://www.rexresearch.com/roschin/roschin.htm
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja erkos » 05.06.2019 19:02

Kiitos hyvästä vinkistä ja linkistä.

Tuo jo kuuluisaksikin tullut Paul A LaViolette selittää eräässä pääteoksessaan todella ymmärrettävästi Quantum Kinetics teoriallaan sekä SEG että MEG laitteiden toimintaperiaatteet.
Tässä eräs pääteoksista luettavaksi https://www.theunsecretsociety.net/uplo ... ulsion.pdf

ja SEG teoriaa esim. mainitun teoksen sivuilta 249 eteenpäin....

Eki
erkos
 
Viestit: 770
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja Ville » 06.06.2019 13:08

Subquantum kinetics teoria on mielenkiintoinen, mutta siitä huolimatta tutkimukseni viittaavat tunnetun efektin erilaiseen selitykseen.

Subquantum kinetics predicts that a matter-repelling gravity potential hill should form on the negatively charged side of a capacitor and that a matter-attracting gravity potential well forms on the positively charged side. The intervening gravity potential gradient would produce a gravitational force on the capacitor's massive dielectric that would act to pull it in the direction or the positively charged plate. Paul A. LaViolette. 2008. Secrets of Antigravity Propulsion. 12.


Vapaasti kuvaillen positiivisissa varauksissa sähkökentän muuttuminen aikakentäksi emittoi aikaa, jolloin korkealla jännitteellä positiivisesti varatun elektrodin teoreettinen aika-avaruuskoordinaatisto kaareutuu ylöspäin gravitaatiokummuksi. Tavallisesti paikallinen aika-avaruus oletetaan kaikkien koejärjestelyjen osalta tasaiseksi, vaikka teoriassa kelloja on heitelty mustaan aukkoon jo vuosikymmeniä niiden näyttöä seuraten. Ulkoisesta havaitsijasta voimakas gravitaatio hidastaa ajankulkua ja sen vastakohta nopeuttaa ajankulkua. Ajan ollessa skalaari, sen kokonaisuus on ajaton, nyt. Kaiken universaalissa kokonaisuudessa, jossa kaikki on Yhdessä, ei ole aikaa. Havaitussa universumissa kaikki liikkuu ja on aina suhteessa havaitsijaan.

Pienellä jännitteellä varatun kappaleen taipumuksena on luovuttaa tai kaapata elektroneja, riippuen väliaineen ja sen lähellä olevien kappaleiden varauksista. Suurella jännitteellä varattu kappale ionisoi väliaineen ja emittoi varauksen mukaan joko positiivisia tai negatiivisia ioneja ja vetää puoleensa niille vastakkaisia ioneja. Korkealla jännitteellä varattujen kappaleiden välille syntyvä kipinä tai ionikanava tarjoaa pienen vastuksen reitin vastakkaisiin suuntiin kulkeville ioneille. Kun kappaletta ympäröivä väliaine ionisoituu ja muodostaa plasman, positiivisella elektrodilla paikallinen aika-avaruus kaareutuu ylöspäin. Tämän perustavanlaatuisen oletuksen pohjalta pimeän energian välittäjähiukkasilla on positiivinen varaus ja pimeän aineen välittäjähiukkasilla on negatiivinen varaus.

Siihen tutkimukset viittaavat. Sen enempää niihin rajoittumatta seuraan mielenkiinnolla, mihin kaikkeen ne johtavat. Rakentuuko vielä uusia tulkintoja vai täydentyykö jo löydetty tulkinta täältä ikuisuuteen?

Muoks. Kozyrevin mukaan vasemman käden torsiokentässä (esimerkiksi maan pohjoisilla leveysasteilla) aika tihenee ja se vastaa ajan emittoitumista. Sen voi kuvata niinkin, jolloin negatiiviset varaukset emittoivat aikaa ja positiiviset varaukset absorboivat aikaa. Silloin aikapotentiaalin vähentyminen ja sitoutuminen sähkökenttään kuvaa ajan emittoitumista ja aikapotentiaalin vapautuminen sähkökentästä takaisin aikakenttään kuvaa ajan absorboitumista.
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja erkos » 06.06.2019 20:48

Kiitos Ville.

Yhtä 'perustavan laatuista lausettasi en ymmärtänyt'?

Mitä tarkoitit sanoessasi
Tämän perustavanlaatuisen oletuksen pohjalta pimeän energian välittäjähiukkasilla on positiivinen varaus ja pimeän aineen välittäjähiukkasilla on negatiivinen varaus.

? Siis onko välittäjähiukkasilla yhtä aikaa molemmat varaukset? eivätkö ne kumoa toisiaan? tai pikemminkin mikä ero on energian ja aineen välittäjähiukkasilla, paitsi tuo mainittu erimerkkinen varaus. Esim. sama massa, vaiko ei massaa lainkaan?

Eki
erkos
 
Viestit: 770
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja Ville » 06.06.2019 22:40

Pimeä energia kuvaa energiaa, joka työntää galakseja toisistaan poispäin ja pimeä aine kuvaa energiaa, joka vetää galakseja yhteen. Vapaasti ajatellen energialla, joka työntää kosmisia järjestelmiä toisistaan poispäin ja laajentaa universumia, on positiivisen varauksen luonne. Sen vastakohtana energialla, joka vetää galakseja yhteen ja tiivistää universumia, on negatiivisen varauksen luonne. Niin voi ainakin olettaa.

Perustavanlaatuisena oletuksena maailmankaikkeuden pienimmät varaukset tai kvantit välittävät kahta luonnonvoimaa, sähköä ja magnetismia. Russellin kuvatessa sähkön gravitoivaksi ja magnetismin säteileväksi, oletan virtuaalisille elektroneille massan kaltaisen luonteen ja virtuaalisille positroneille käänteisen massan kaltaisen luonteen, jota Bearden kuvailee. Kun ne muodostavat parin, ne ovat havaitsemattomia, massattomia ja varauksettomia.
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja erkos » 08.06.2019 16:28

Tervehdys.

Noista ns. peltokuvioista en ole ollut pitkään aikaan ollut sen kummemmin kiinnostunut.

Nyt törmäsin sivustoon www.cropcircleconnector.com sai asia aivan uuden käänteen! Niitä on tutkittu ainakin 20 vuotta ja suurmaiden armeijat ovat tutkineet niitä erittäin kiinnostuneina.
Peltokuvioita ilmenee koko ajan joka puolella maailmaa ja jos ja kun kuviot ovat erittäin teräväreunaisia, satojenkin metrien läpimittaisia, todella hienoin yksityiskohdin varustettuja, niin mielestä voi kokonaan jättää alkuaikojen 'miehet, laudat ja köysi' tyyppiset 'leikkikuviot'!

Mainitulla sivustolla on asiasta uskomattoman hienoja analyyseja. Monet viittaavat suoraan vapaaenergia-asioihin ja lukemattomiin nykytieteiden saavutuksiin niitä sivuten.
Innostuin niin, että tulostin yhden chapterin Part X (noin 50 4-värisivua) ja nyt kun olen sen lukenut on hämmästykseni tästä asiasta saanut aivan uudet mittasuhteet!
Katso tätä ja lue! http://cropcircleconnector.com/anasazi/fringe2013b.html Siellä on 'vapaaenergiaa sivuavaa asiaa monella sivulla!

Pitempien artikkeleiden ruudulta lukeminen on monesti 'raskasta'. Tulostettuna asia on aivan toinen. Voit tehdä muistiinpanoja, alleviivauksia, lukemattomat lisälinkit jäävät paperiversioon jne.

En todellakaan voi muuta kuin ylistää po. sivuston tekijöiden perinpohjaisuutta, hienoa ja nasevaa asioiden kuvausta jne.

Artikkeli sisältää myös sadoittain linkkejä videoihin, toisiin artikkeleihin, toisille alan sivustoille jne.

Todella kiinnostavinta uutta asiaa ainakin minulle pitkään aikaan!

Eki
erkos
 
Viestit: 770
Liittynyt: 11.02.2018 01:25

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 08.06.2019 18:39

No kukas niitä sitten tekee, jollain on mikroaaltolaserilla varustettu satelliitti taivaalla, nauraa aina partaansa kunhan saa väsättyä uuden peltokuvion, :mrgreen:

Tähän asti on saanut huijattua cropcircle tutkijat luulemaan että luonnonhenget niitä tekee, tai että maan ulkopuolinen äly.

Eh. taitaa olla joku taiteilija tuolta ameriikan mantereelta joka on saanut idean käyttää satelliitin mikroaalto laseria tämmöiseen hupailuun.....
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2908
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 11.06.2019 04:05

Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2908
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: oudot videot

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 12.06.2019 08:23

Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2908
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

EdellinenSeuraava

Paluu Vapaa keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron