Jotain tosi outoa

Kaikki terveyttä sivuavat jutut

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 16.08.2019 08:46

En upota linkkivideota tähän, jokainen voi käydä itse vilkaisemassa, kannattaako katsoa vai ei, tämä varotoimenpide siksi ettei ylläpito pomppaa takajaloilleen ;)


https://www.youtube.com/watch?v=qQKaCTdrmJc&t=4532s
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2476
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 05.09.2019 01:30

Tähänkö on tultu, eikö ilmastosyistä ole keksittävissä enää mitään muuta toimenpidettä jolla maailma pelastuu???Mitä isoveli ruotsissa edellä, niin milloinkahan pikkuveli suomessa perässä aikaviiveellä?


Forskaren undersöker möjligheten att äta människokött: ”Finns många t…
https://archive.fo/8bIMR#


KARMEETA mielipiteen muokkausta tuommoisen yleisen hyväksynnän voimaansaattamiseksi, ensin tuli suositus käyttää Sirkka-jauhoa ja nyt sitten tämä
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2476
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 06.09.2019 09:11

Tämmöisille sivuille hupsahdin ihan vahingossa:

https://www.subrosa.net/en/catalogue/el ... radio.html
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2476
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja eki » 06.09.2019 22:08

Moikka.

Tuo Siviilin linkki tuo mieleeni nuoruuden radioniikan asiat ja kokemukseni toimiessani Ylen T.K Laakson 'apulaisena'hänen De La Warr laitteidensa parissa.
Havainnot ja lukemattomat omat kokemukseni olivat vailla vertaa, niin kasvi- kuin veripipisara-kokeissa testeissä. Näistähän jo kerroinkin muutama vuosi sitten ja noista asioista raportoitiin ja kerrottiin myös lehdistössä melkoisesti.
Omalla osallani menin jopa niin pitkälle, että yritin kloonata ja replikoida noita Laakson kahta radioniikan laitetta. Apua sain sukulaiseltamme Veikko Kalaojalta (Katri Helenan appiukko), joka toimi Santasalon tehtaiden käyttöpäällikkönä. Hän 'yritti parhaansa mukaan 'stanssata' minulle laitteisiin tarvittavia 'säätimien resonanssilevyjä', mutta en saanut niitä toimimaan! Syynä varmaan omat vajavaiset ja epätarkat mittaukseni!
Olen yrittänyt etsiä, minne nuo T.K.Laakson laitteet ym. päätyivät hänen kuoltuaan, mutta tuloksetta tähän saakka.
eki

(p.s. Eihän tämä foorumimme mikään *seiska lehden sivu ole', mutta kun 'kaukaa kertomaani asiaa sivuan, niin. mainitsin Katri Helenan, vaikka hän ei todellakaan liity asiaan millään tavalla. Oli vaan niin, että soitin Esko Järvisalon orkesterissa kun noudimme Katri Helenan ensimmäisille keikoilleen Tohmajärveltä. Katri Helenan edesmennyt mies Timo Kalaoja, oli vaimoni serkku ja Katri Helena on tyttäremme Pirjon Kummitäti... et sillai juoruilen, vaikka ei nää tänne kuulu...).

Noista Radioniikka-asioista vielä sen verran, että minulla on tallessa De La Warr laitteiden täydelliset diagnosi-lukemat/koodit (siis monia satoja sairaus- ym. lukemia, jos ne sattuisivat jotain teistä kiinnostamaan.

On myös pakko mainita tuo monissa radioniikan ympyröissä mainittu, yksinkertainen Indikaattori, joka toimii 'myös erillään ja yksin, täysin mistään muista laitteista riippumatta ja ilmaisimena ' moniin omiinkin asioihin sellaisenaan kenties vastaten! (Nyt meni Eki parapuolelle, mutta kenties sallittakoon?).

Tämä ei missään tapauksessa ole mitään *Huu-Haata', vaan oiva 'vempele' aivan vakaviinkin omakohtaisiin 'para-kokeiluihin'! Kyseessä on 'mikä tahansa 'laatikko/purkki tms. jonka päälle voi pingoittaa kumisen kalvon. Olkoon tuo 'kalvo' sitten vaikkapa osa ilmapalloa tai vastaavaa ainetta. Ajatus on, että kun po. pingoitettua kalvoa sivellään, niin sen vaste muuttuu 'ajatustesi' ohjaamana = jos saat 'positiivisen vastauksen' niin kalvon sively 'pistää hanttiin' ja takertuu!
Jos tällaista indikaattoria' kokeilet - tulet aivan takuulla jopa häkeltymään! Mitä se sitten kenties 'kertookaan/tarkoittaa' on aivan toinen ja todella avoin asia!

Jos katsot kuvia sadoista, 'mitä ihmeellisimmistä' ns. 'radioniikka-/ para-jotain' vempeleisstä, niin näet niiden kaikkien 'käyttöliittymän' olevan juuri kuvaamani yksinkertainen siveltävä kumikalvo! Olkoon 'itse laite tai 'aparaatti' sitten millainen tahansa 'mystisine ja yleensä täysin turhanpäivisin säätimineen.
eki
 
Viestit: 4
Liittynyt: 06.09.2019 21:23

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja tesla » 10.09.2019 01:19

De La Warr-diagnoosilukemat? WAU!

Taitaa olla Eki paikallaan aina rimpauttaa minulle ennen kuin viet ensimmäistäkään erää tavaroistasi roskiin...

Mieit nyt jos vaikkapa nämä Warrit olisivat päätyneet ei-enää-kenenkään käyttöön jos minä en täällä palstalla
mankuisi ja vinkuisi itselleni historian suurnerojen parapsykologista tiedettä ja radioniikka-infoa.

Saattaisi silloin käydä aarteet nuo mittaamattomat kuopattaisiin historian arkkuihin pölyisten kankaiden alle.

Vastaanottotaajuudelle virittyneenä muovikalvolla juuri tänä iltana Tesla JR. Käytän kontaktiin lähihunaja-purkkia ja kannen
vastetta,
tesla
 
Viestit: 389
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 29.12.2019 19:58

Tässä musiikkikappale taivaallisella harpulla soitettuna, laita kuulokkeet korvillesi ja kuuntele ilman ulkoisia häiriötekijöitä, etenkin kohdasta 2:20 eteenpäin, ja kerro sitten meillekkin mitenkä vaikutti, sanon vaan ettei JÄTÄ KETÄÄN KYLMÄKSI.¤
https://www.youtube.com/watch?v=r3xvVw9vPF8
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2476
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja jussik5 » 29.12.2019 22:36

Mulla kun on vaan tällaaset halvat kiinalaiset (Superlux HD 668B) kuulokkeet niin nää kaks kolahtaa lujempaa :)"Jos tietäisit 3, 6 ja 9 suuremmoisuuden, sinulla olisi avain universumiin"
Nikola Tesla
Avatar
jussik5
Site Admin
 
Viestit: 1250
Liittynyt: 16.09.2009 17:43

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja tesla » 31.12.2019 17:22

Ekin De La Warr-taajuudet, niitä yhä odotetaan... Lähihunaja-muovipurkki on vielä korvallani ja kireä lanka viritettynä Ekin himaan.
Suomalaiset on sen verran sairasta apu olisi mitä tärkein.
tesla
 
Viestit: 389
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 04.04.2020 12:01

Kuva

¤
Jos joltain puuttuu vielä tään koronavirusepidemian edetessä tämä laite, niin sen voi näillä ohjeilla tehdä omankin, Luultavasti Lasergas oyllä on nyt kädet täynnä töitä, ja toimitusaika voi venyä vuosien päähän, Hanki siis Zeoliittia ja ilmapumppu joka toimii öljyttömänä.Kuva

¤

1. Ilman paineistus, kuivaus ja suodatus. Ilma otetaan sisään ja paineistetaan paineilmakompressorilla. Ennen PSA-yksikköön syöttämistä paineistettu ilma kuivataan ja suodatetaan.

2. Ilman syöttäminen PSA-yksikköön ja typen adsorboituminen zeoliittiin. PSA-yksikössä on kaksi zeoliitilla täytettyä säiliötä. Paineistettu ja puhdistettu ilma johdetaan toiseen näistä säiliöistä. Ilman virratessa zeoliitilla täytetyn säiliön lävitse typpi adsorboituu zeoliittiin, kun taas happi pääsee virtaamaan vapaasti vastaanottosäiliöön. Ilman virtautus ensimmäiseen säiliöön keskeytetään hieman ennen kuin zeoliitti kyllästyy typellä, ja ohjataan toiseen adsorbenttisäiliöön, joka alkaa tuottamaan happea.

3. Typen irtoaminen (desorptio) zeoliitista ja zeoliitin regeneraatio. Ensimmäisen säiliön zeoliitti (nyt kyllästetty typellä) regeneroidaan alentamalla painetta adsorptiovaiheessa käytettyä painetta alhaisemmaksi. Typpi irtoaa adsorbentista, ja se johdetaan ympäröivään ilmaan. Seuraavaksi säiliö huuhdotaan toisen adsorbenttisäiliön tuottamalla hapella, minkä jälkeen se on valmis uuteen tuottosykliin.

4. Hapen kertyminen vastaanottosäiliöön. Adsorptio- ja desorptiovaiheet vuorottelevat zeoliittisäiliöissä. Yhdessä ne tuottavat happea jatkuvana virtana, joka ohjataan vastaanottosäiliöön. Hapen paine vastaanottosäiliössä on 4-5 bar.

5. Hapen paineistus. Vastaanottosäiliöstä happi voidaan joko syöttää rakennuksen happilinjastoon tai pullottaa pullotuslaitteiston avulla. Happikompressoreillamme happi voidaan paineistaa 300 bar paineeseen asti.
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2476
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Jotain tosi outoa

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 15.04.2020 22:26

Ompas kumma heppu kun ei omia lapsiaan halua viedä piikille, muille kyllä pitäs piikkiä hänen mielestään antaa, katsos uutinen:

http://www.defenddemocracy.press/bill-g ... -children/

The news that Bill Gates does not vaccinate his own children, despite being the world’s most active campaigner for mandatory vaccinations, should come as no surprise. Studies prove that the elite do not vaccinate their children. But at the same time they expect the masses to have their children vaccinated.
¤

https://nypost.com/2020/04/13/roger-sto ... ip-people/

Roger Stone suggested Monday that Bill Gates may have had a hand in the creation of coronavirus so that he could plant microchips in people’s heads to know who has and has not been tested for COVID-19.

“Whether Bill Gates played some role in the creation and spread of this virus is open for vigorous debate. I have conservative friends who say it’s ridiculous and others say absolutely,” Stone told Joe Piscopo, host of the radio program “The Answer” on 970 AM, who had asked about conspiracy theories regarding the pandemic
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2476
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

EdellinenSeuraava

Paluu Terveyteen liittyvät jutut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron