Sivu 1/1

YDINKemia

ViestiLähetetty: 26.08.2014 16:26
Kirjoittaja siviili2003
Jaahas, katsotaanpas mitä Rohnerin veljeksille projektinsa parissa kuuluu:

http://rohnermachine.com/

ja nykyisin heidät löytää täältä:

http://www.rgenergy.com/

siinä on Pappin kone toiminnassa video.

Tässä ei ole sen kummaisemmasta kyse kuin että sylinteri tila on täytetty kaasulla pysyvästi, ja siellä sylinteritilassa annetaan sopiva kipinä, niin jokin radioaktiivinen aine tuottaa hetkellisen gamma-purskeen joka kuumentaa tuon kaasuseoksen.

Thats IT.

Tuolla selittävät että tällä periaatteella tehty moottori autossasi, antaa sulle mahdollisuuden ajaa autoa vaikka 8 tuntia päivässä kahden vuoden ajan, ja sitten tarviit uuden kaasupanoksen.
Moottorissa ei ole imukanavaa eikä poistokanavaa, eiks oliskin hienoo!!! Autosi ei saastuta!

In simpler terms, you fill up your car with a charge
of inert gas, drive it eight hours a day for two years, and bring it in for
another recharge. All this time you are releasing nothing into the
atmosphere and taking nothing out.

Re: YDINKemia

ViestiLähetetty: 26.10.2014 22:44
Kirjoittaja siviili2003
Joku Dale Armstrong kavereineen on keksinyt kätevän kallioporan, terä uppoo kiveen kuin veitsi voihin ;)

https://www.google.com/patents/US335750 ... EQ6AEwAzgK

This invention describes an apparatus for drilling holes in the earth. Conventional drilling apparatus involves breaking and grinding solid rock; in contrast, the apparatus of this invention involves turning the rock into a liquid and thus the problems can be handled within the framework of hydrodynamics. In the early experiments the inventors discovered that tungsten foil when heated to incandescence electrically melted its way through samples of igneous rock. Molten rock protected the hot metal tungsten surface from attack by the water vapor which boiled from the rock. These experiments indicated that the common refractory metals are suitable for construction of drills for penetrating rock, The inventors have found that the energy needed for melting rock is similar to the amount required to break and pulverize it, that is, of the order of about 1 kcal./cm .3. With rocks of low porosity, an essential design problem is the development .of techniques for removal of the molten lava frornthis area adjacent to the drill surface.

yByway'of introduction to this invention, it is useful to summarize the general features needed for a thermal drill for rock. The'melting points of most common siliceous-mine'rals fall inthe range ofv 1100-1500? C. with the highest lava temperature that has been reported being about 1300" C.

Re: YDINKemia

ViestiLähetetty: 15.10.2020 18:33
Kirjoittaja siviili2003
Jotain ydinkemiaa Raamatun ajoilta, onkohan Juutalaisilla jotain sisäpiirin tietoo Radonin terveyttä parantavista ominaisuuksista sillä:

15.Lokakuuta 2020

Olenkin kovasti ihmetellyt miksi esimerkiksi juutalais synagooga on rakennettu helsingissä, aikoinaan hyvin tunnetun RADONKAIVON päälle!
Malmikatu 33ssa, 1930 luvulla sijainneen yleisen saunan kaivosta haettiin jopa radiologisia näytteitä helsingin yliopiston luonnontieteellisen tutkimuslaitoksen käyttöön!


Mutta mutta, nytpä kun tulin lukeneeksi Raamatusta Hesekielin kirjaa, niin sielläpä onkin mielenkiintoista tarinaa tulevaisuuden ennustuksena, että tuleva Jumalan temppeli jossa itse jumala tulee asumaan, täytyy rakentaa aivankuin rakennettaisiin iso massiivinen ydinvoimalarakennus, ja verta ja rasvaa tarvitaan ihan tolkuttomia määriä sinne jotain ihme uhritoimitusta varten,

Lueppas itte, ja katsele tarinaa siinä käsityksessä että siinä tulevassa temppelissä väsätään jotain radioaktiivisten alkuaineitten kanssa.

Sitten suuri kysymys: Onko Jumala sama kuin Radioaktiivisuus?

esimerkiksi tämä kohta:

»He tehkööt näin: Tullessaan sisemmän esipihan porteista sisään heidän on puettava ylleen pellavavaatteet, eikä heillä saa olla mitään villaista vaatetta, kun he toimittavat palvelusta sisemmän esipihan porteissa ja niiden sisäpuolella olevalla temppelialueella. 18Heillä tulee olla päässä pellavainen päähine ja jalassa pellavahousut, mitään hiostavia vaatteita heidän ei ole lupa käyttää. 19Kun he sitten lähtevät sieltä ja palaavat ulompaan esipihaan kansan luo, heidän tulee riisua vaatteet, joita he ovat pitäneet toimittaessaan palvelusta. Heidän pitää jättää ne pyhiin huoneisiin ja panna ylleen toiset vaatteet, jotta kansa ei joutuisi alttiiksi niiden pyhyydelle.<<

#Olisko pyhyydessä kyse radioaktiivisesta kontaminaatiosta niissä vaatteissa jotka on päällään siellä esipihassa joka on tuon ydinvoimalan sisäalue?


https://raamattu.fi/raamattu/KR92/EZK.45/Hesekiel-45
Hesekiel 45 - Raamattu 1992 (KR92) - RAAMATTU.FI
Hes. 43:4 Herra sanoi minulle: »Tämä portti pysyy suljettuna. Sitä ei ole lupa avata, eikä kukaan saa kulkea siitä. Herra, Israelin Jumala, on tullut siitä temppeliin, ja siksi se pysyy suljettuna.

huomio huomio
##Tämä portti pysyy suljettuna. Sitä ei ole lupa avata, eikä kukaan saa kulkea siitä. Herra, Israelin Jumala, on tullut siitä temppeliin, ja siksi se pysyy suljettuna¤¤

Panee ajattelemaan olisko se juuri se ovi jonka kautta Ydinmateriaali tuodaan sisään ja käytetty polttoaine viedään ulos?

Re: YDINKemia

ViestiLähetetty: 07.04.2021 08:29
Kirjoittaja siviili2003
Mitenkäs litium-6 deuderidea tehdään, kuinka Bob Lazar sitä tekee????

https://www.google.com/search?q=google+ ... mUQ4dUDCA0

hyvä vinkki, kuka löytää sen valmistusmenetelmän näistä patenteista?

Re: YDINKemia

ViestiLähetetty: 08.04.2021 03:36
Kirjoittaja tesla
Tesla Junior löysi muttei jotenkin aivot toiminut miten sekin prosessi tehtiin ja mihin sitäkin nyt tarvii. Säteilysuojaksi ainaskii näytti olevan käyttö
jos lentää avaruudessa.

http://www.i2massociates.com/downloads/ ... R09Rev.pdf