Kutsu vapaaenergia seminaariin ja työpajaan 11.-12.5.2019

Kutsu vapaaenergia seminaariin ja työpajaan 11.-12.5.2019

ViestiKirjoittaja tesla » 19.02.2019 16:02

kutsu vapaaenergia seminaariin/työpajaan 11.-12.5.2019

Lähetetty: 19.02.2019 09:43
Lähettäjä: keksijä9

Kutsu vapaaenergia seminaariin ja työpajaan 11.-12.5.2019!

Hei, olen lahtelainen 40-kymppinen idealisti ja keksijä Mira Korhonen, jonka elämäntehtävänä on suunnitella parempaa ja henkisempää ihmiskunnan tulevaisuutta, kunnioittamalla luontoa ja ympäristöä, edistämällä henkisiä ylevämpiä arvoja, tasa-arvoa, veljeyttä ja elämän kunnioittamista.
Kutsun kaikki vapaaenergia asiantuntijat, idealistit ja keksijät niin Suomesta että ulkomailta myöten Vapaaenergia seminaariin ja työpajaan joka pidetään 11-12.5.2019 Sastamalassa Kultaisen Aikakauden Keskuksella.
http://elämäntarkoitus.fi/
Ohjelmarunkona voitaisiin pitää asiantuntijoiden, idealistien ja keksijöiden välisten erilaisten vapaaenergia ideoiden ja suunnitteilla olevien keksintöjen esittelyä, valmiiden keksintöjen demosraatioita, kokemusten ja tutkimusten vaihtoa, verkostoitumista, rahoitusmahdollisuuksia, tiedon jakamista mahdollisista vaaroista, sekä myös Keskuksen ja sen kehittämishankkeen esittelyä.
Pyydän jokaisen asiantuntijoiden, idealistien ja keksijöiden ilmoittautumista etukäteen minulle Mira Korhoselle maaliskuun loppuun menneessä. Tarvittaessa voidaan jatkaa ilmoittautumista huhtikuulle. Toivotaan vähintään kymmennen hengen ilmoittautumista.
Keskuksessa on tilaa majoittua n. 20 hengelle, täällä on myös ruokailu, saunomis- ja uintimahdollisuus. Keskus sijaitsee luonnonkauniilla maalla, järven rannalla. Keskuksessa on tällä hetkellä vanha 1930-luvulla rakennettu entinen vanhainkoti ja uusi rakennus, muita sivurakennuksia.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin: info9@suomi24 ja voi myös soittaa: 044-3339900.
Jotta voitaisiin suunnitella yhdessä tarkempi ohjelma, luentoaiheet yms.
Mahdolliset maksut yöpymisestä, ruokailusta ja ohjelmasta selviää tarkemmin myöhemmin.
Alustava hinta on majoitus 20e yö, ota omat liinavaatteet mukaan. Ruokailu 10e/kpl ja kahvi/tee 5 e/kpl. Ja seminaari/työpaja hinta on 70e yht. 11-12.5. päiviltä.
Kutsua saa vapaasti levittää vapaaenergia asiantuntijoille, idealisteille ja keksijöille!

Ystävällisin terveisin seminaarin/työpajan järjestäjä ja vetäjä Mira Korhonen
tesla
 
Viestit: 611
Liittynyt: 05.11.2013 08:40

Re: Kutsu vapaaenergia seminaariin ja työpajaan 11.-12.5.201

ViestiKirjoittaja erkos » 19.02.2019 18:39

Kun katsoin (tuntemani Paulin) tekemän videon Mirastra, sain heti vaikutelman:
* Hän on moniin asioihin vihkiytynyt kokemuksineen, ulosanti ja kerronta on selvää ja jopa 'todella juoksevaa'! = ei tankata samoja asioita uudestaan vaan uuttakin kerrottavaa löytyy... Hienoa. (Kokemuksesta: Esiintyminen 'kerralla purkkiin suorassa haastattelussa on lähes - Mission Impossible'. Mira selvisi!

* Nyt sitten on MIra mennyt pykälän eteenpäin eli on järjestelemässä 'hieman poikkeullistakin toimintaa', eli jopa asioitamme sivuavaa tapaamista ja seminaaria.

* 'Tuon tapaisen' kokoontumisen tavoite 'hipoo tavallaan mahdollisuuksien rajoja', sillä' emmehän me, esim. foorumimme jäsenet ole edes kuvitelleet, että teemojemme puitteissa myös tapahtuisi jotain fyysisesti!

* Miralla on aivan hienot ja upeat tavoitteet mahdollisen Saastamalan Seminaarin järjestämisessä, siitä täydet pinnat!

* Mistä sinne sitten 'satamäärin aktiivisia osallistujia' on toinen kysymys, vielä vailla vastauksia!?

* Kiinnostusta ja seurantaa varmaan riittää, entäs aktiivisia osallistujia?

* Itse tarjoiduin jo sekä osallistumaan /vetämään tarvittaessa jo parikin 'esitelmäluontoista' tekemistä, tarkat aiheet toki vielä täysin avoinna ja ehdotusluontoisina, Miran mahdollista vastausta odottaen. (Tarjosin myös mahdollisuutta lähettää molemmat seminaaripäivät sekä 'suorakatsottaviksi, että pilvitallennukseen Periscope ohjelmalla ja muutamalla videokameralla hoidettuna).

Joka tapauksessa Miran jatkotoimille suon täyden tunnustuksen, onnea etenemiseen, runsasta osallistumista jne.

Eki
erkos
 
Viestit: 668
Liittynyt: 11.02.2018 01:25


Paluu Teknologia- ja Innovaationaru

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa